za lažje življenje

Dne 25. februarja 2021 se bo ob 24.00 izvajalo vzdrževanje programske opreme Carelink™.

V tem času, približno 2 uri, bo v aplikacijah Guardian™ Connect, MiniMed™ Mobile in CareLink™ Connect  moten dostop do programske opreme Carelink™, prav tako pa povezani skrbniki ne bodo prejemali obvestil sistema. Večina funkcij v aplikacijah bo še vedno delovala na napravi osebe, ki uporablja Medtronicov medicinski pripomoček.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

Oskrba ran in poškodb

Obliži PolyMem® so namenjeni zdravljenju manjših ran na različnih delih telesa.

Obliži pospešujejo celjenje ran, učinkovito čistijo, polnijo, absorbirajo in vlažijo rano skozi celoten proces celjenja ter močno omilijo bolečino zaradi poškodbe in bolečino ob sami oskrbi rane. Primerni so za vse vrste manjših ran v vseh fazah celjenja.

Obliži PolyMem® imajo vse lastnosti obloge PolyMem®, obenem pa ima dodan lepljiv rob za enostavnejše pritrjevanje na kožo.

Obliž PolyMem Dot

Obliž PolyMem® Dot z lepljivim robom. Namenjen je zdravljenju manjših ran na različnih delih telesa.

Obliž PolyMem® Dot ima vse lastnosti obloge PolyMem®, obenem pa ima dodan lepljiv film za enostavnejše pritrjevanje na kožo.

Obliž PolyMem Island

Obliž za rane PolyMem® Island je namenjen zdravljenju manjših ran na različnih delih telesa.

Obliž PolyMem® Island ima vse lastnosti obloge PolyMem®, obenem pa ima dodan perforiran lepilni trak za enostavnejše pritrjevanje na kožo.

Obliž PolyMem SILICONE BORDER

Edinstvena obloga za rane PolyMem® z nežnim lepljivim silikonskim robom.

Večnamenska obloga PolyMem® vsebuje patentirano polimerno membrano, ki omogoči hitro lajšanje bolečine in boljše zdravljenje poškodovanega mesta.

Program zvestobe
"ZA LAŽJE ŽIVLJENJE"
Sledite nam na Facebooku

IZ NAŠE SPLETNE TRGOVINE

Oglejte si tudi

Scroll to Top