za lažje življenje

Brezplačna številka
080 18 80

Spoštovani,
obveščamo vas, da je v trgovini od 13. marca 2020 do nadaljnjega spremenjen način izdajanja blaga.

Vsa naročila lahko v ponedeljek, torek in četrtek, od 8.00-15.00, v sredo, od 10.00-17.00 in v petek, od 7.00-14.00, opravite v spletni trgovini zaloker-zaloker.si, preko e-pošte trgovina@zaloker-zaloker.si, SMS na 041 663 460 ali nas pokličete na brezplačno številko 080 18 80. V primeru osebnega obiska trgovine, morate imeti na sebi zaščitno masko in si pred vstopom v trgovino razkužiti roke.
Uporabnike inzulinskih črpalk in drugih naprav Medtronic obveščamo, da za tehnična vprašanja najprej pokličete na številko dežurnega telefona.
Od 16. marca 2020 veljajo tudi dodatni poostreni ukrepi pri dostavi in izročanju pošiljk Pošte Slovenije. Kateri, si lahko preberete tukaj.

VEČ INFORMACIJ ZA PODPORO UPORABNIKOM – TUKAJ.

Oskrba ran in poškodb

Obliži PolyMem® so namenjeni zdravljenju manjših ran na različnih delih telesa.

Obliži pospešujejo celjenje ran, učinkovito čistijo, polnijo, absorbirajo in vlažijo rano skozi celoten proces celjenja ter močno omilijo bolečino zaradi poškodbe in bolečino ob sami oskrbi rane. Primerni so za vse vrste manjših ran v vseh fazah celjenja.

Obliži PolyMem® imajo vse lastnosti obloge PolyMem®, obenem pa ima dodan lepljiv rob za enostavnejše pritrjevanje na kožo.

Obliž PolyMem Dot

Obliž PolyMem® Dot z lepljivim robom. Namenjen je zdravljenju manjših ran na različnih delih telesa.

Obliž PolyMem® Dot ima vse lastnosti obloge PolyMem®, obenem pa ima dodan lepljiv film za enostavnejše pritrjevanje na kožo.

Obliž PolyMem Island

Obliž za rane PolyMem® Island je namenjen zdravljenju manjših ran na različnih delih telesa.

Obliž PolyMem® Island ima vse lastnosti obloge PolyMem®, obenem pa ima dodan perforiran lepilni trak za enostavnejše pritrjevanje na kožo.

Obliž PolyMem SILICONE BORDER

Edinstvena obloga za rane PolyMem® z nežnim lepljivim silikonskim robom.

Večnamenska obloga PolyMem® vsebuje patentirano polimerno membrano, ki omogoči hitro lajšanje bolečine in boljše zdravljenje poškodovanega mesta.

Program zvestobe
"ZA LAŽJE ŽIVLJENJE"
Sledite nam na Facebooku

IZ NAŠE SPLETNE TRGOVINE

Oglejte si tudi

EPUAP: Razjeda zaradi pritiska - Čas je za premik
PolyMem - kako deluje
PolyMem obloge za rane
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top