za lažje življenje

Brezplačna številka
080 18 80

Spoštovani,
obveščamo vas, da bo v trgovini od 13. marca 2020 do nadaljnjega spremenjen način izdajanja blaga.

Vsa naročila lahko v ponedeljek, torek in četrtek, od 8.00-15.00, v sredo, od 10.00-17.00 in v petek, od 7.00-14.00, opravite v spletni trgovini zaloker-zaloker.si, preko e-pošte trgovina@zaloker-zaloker.si, SMS na 041 663 460 ali nas pokličete na brezplačno številko 080 18 80. Uporabnike inzulinskih črpalk in drugih naprav Medtronic obveščamo, da za tehnična vprašanja najprej pokličete na številko dežurnega telefona.

Od 16. marca 2020 veljajo tudi dodatni poostreni ukrepi pri dostavi in izročanju pošiljk Pošte Slovenije. Kateri, si lahko preberete tukaj.

VEČ INFORMACIJ ZA PODPORO UPORABNIKOM – TUKAJ.

Za lažje življenje

Posebne ponudbe in ugodnosti za člane programa “Za lažje življenje”.

Ugodnosti za člane:

  • 10 % popusta pri nakupu nad 20 €
  • brez stroškov pošiljanja
  • brezplačne baterije za merilnike glukoze
  • brezplačni dnevnik samokontrole
  • brezplačen merilnik glukoze generacije Next
  • mesečne novice z nasveti “Za lažje življenje”

E-novice za člane

Če želite prejemati zanimive, lahkotne in uporabne vsebine ter biti obveščeni o novostih in ugodnostih pri vaših nakupih, izpolnite spodnji obrazec.

Podatki na prijavnem obrazcu so obvezni. Z njimi nam omogočite takojšen in neposreden kontakt z vami, služijo nam za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa ter v druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Za več informacij nas lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 18 80.

Včlanitev v program “Za lažje življenje”  je brezplačna in nezavezujoča Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namen e-obveščanja. Od programa Za lažje življenje se lahko odjavite kadarkoli s klikom na ODJAVA, preko spletne pošte zaloker@zaloker-zaloker.si ali s pisnim obvestilom na naslov Zaloker & Zaloker d.o.o., Kajuhova ulica 9, 1000 Ljubljana.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top