za lažje življenje

Dne 25. februarja 2021 se bo ob 24.00 izvajalo vzdrževanje programske opreme Carelink™.

V tem času, približno 2 uri, bo v aplikacijah Guardian™ Connect, MiniMed™ Mobile in CareLink™ Connect  moten dostop do programske opreme Carelink™, prav tako pa povezani skrbniki ne bodo prejemali obvestil sistema. Večina funkcij v aplikacijah bo še vedno delovala na napravi osebe, ki uporablja Medtronicov medicinski pripomoček.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

Za lažje življenje

Posebne ponudbe in ugodnosti za člane programa “Za lažje življenje”.

Ugodnosti za člane:

  • 10 % popusta pri nakupu nad 20 €
  • brez stroškov pošiljanja
  • brezplačne baterije za merilnike glukoze
  • brezplačni dnevnik samokontrole
  • brezplačen merilnik glukoze generacije Next
  • mesečne novice z nasveti “Za lažje življenje”

E-novice za člane

Če želite prejemati zanimive, lahkotne in uporabne vsebine ter biti obveščeni o novostih in ugodnostih pri vaših nakupih, izpolnite spodnji obrazec.

Podatki na prijavnem obrazcu so obvezni. Z njimi nam omogočite takojšen in neposreden kontakt z vami, služijo nam za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa ter v druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Za več informacij nas lahko pokličete na telefonsko številko 01 587 40 90.

Včlanitev v program “Za lažje življenje”  je brezplačna in nezavezujoča Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namen e-obveščanja. Od programa Za lažje življenje se lahko odjavite kadarkoli s klikom na ODJAVA, preko spletne pošte zaloker@zaloker-zaloker.si ali s pisnim obvestilom na naslov Zaloker & Zaloker d.o.o., Kajuhova ulica 9, 1000 Ljubljana.
Scroll to Top