za lažje življenje

Dne 25. februarja 2021 se bo ob 24.00 izvajalo vzdrževanje programske opreme Carelink™.

V tem času, približno 2 uri, bo v aplikacijah Guardian™ Connect, MiniMed™ Mobile in CareLink™ Connect  moten dostop do programske opreme Carelink™, prav tako pa povezani skrbniki ne bodo prejemali obvestil sistema. Večina funkcij v aplikacijah bo še vedno delovala na napravi osebe, ki uporablja Medtronicov medicinski pripomoček.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

Družba Zaloker & Zaloker d.o.o. na področju zdravja deluje od leta 1993. Tedaj smo v Slovenijo pripeljali prve sisteme za merjenje glukoze v krvi, proizvajalca Bayer. Danes na trgu s svojimi skrbno izbranimi proizvodi in strokovnim osebjem skrbimo za izboljšanje kakovosti življenja na več področjih. Na slovenskem trgu zastopamo proizvajalce vrhunskih medicinskih pripomočkov, ki ljudem omogočajo kvalitetno življenje in lažje opravljanje vsakodnevnih aktivnosti in obveznosti.

Družba Zaloker & Zaloker d.o.o. je ustanovni član združenja proizvajalcev in distributerjev IVD (in vitro diagnostičnih) medicinskih pripomočkov v Sloveniji – SIEDMA  ter član združenja proizvajalcev in distributerjev medicinskih pripomočkov SLO-MED.

STRATEGIJA

  • Sledenje razvoju posameznih vej medicinske stroke s področja delovanja podjetja.
  • Kakovostne storitve (strokovnost, zanesljivost, odzivnost, fleksibilnost).
  • Biti drugačen in izviren.
  • Sodelovanje s partnerji gradimo na dolgoročnih odnosih in dobremu imenu podjetja.
  • Pravilen in preudaren izbor znanih proizvajalcev, ki ponujajo najboljše proizvode ter imajo odlično zasnovano razvojno politiko.
  • Načrtno vlaganje v razvoj kadrov za njihovo strokovno usposobljenost in timsko delo.

DELOVANJE

Družba Zaloker & Zaloker d.o.o. je usmerjena v kakovostno ponudbo medicinskih pripomočkov in izdelkov za izboljšanje ali ohranjanje zdravja, lajšanja bolečin in zdravljenja.

POSLANSTVO

Poslanstvo naše družbe je slovenskemu trgu ponuditi najnovejše in najboljše proizvode – medicinske pripomočke, namenjene izboljšanju kvalitete življenja uporabnikov. Poleg tega si prizadevamo z vsemi našimi aktivnostmi spodbujati zdravstvene delavce k uvajanju in širitvi uporabe novih metod in tehnologij, ki vplivajo na nove pristope za boljše in/ali lažje vodenje ter zdravljenje bolezni. Ne nazadnje je naše poslanstvo tudi ozaveščanje in širjenje vedenja o boleznih, tako pri bolni kot pri zdravi populaciji.

CILJ

Cilj družbe je doseči in ohranjati zadovoljstvo zdravstvenih delavcev, kupcev, uporabnikov in zaposlenih.

VIZIJA

  • Usmeritev v nenehen razvoj podjetja.
  • Ustvarjanje in ohranjanje kvalitetnih partnerskih odnosov.
  • Doseganje najvišje stopnje specializiranosti na področjih delovanja podjetja.
  • Transparentno, moralno in družbeno odgovorno delovanje.

Za tehnično podporo podjetja skrbi ZupO.si, Globalno informacijska družba d.o.o.

Sledite nam na Facebooku
Scroll to Top