Nursicare blazinice za mamice

Ali je izdelek Nursicare® varen za otroka?
Blazinice Nursicare® izpolnjujejo zahteve ustreznih mednarodnih standardov za varnost in učinkovitost. Prestale so kontrolni pregled in odobritev v vseh državah, kjer jih tržijo. Izdelki PolyMem® se varno in učinkovito uporabljajo že več kot 25 let.

Ali je treba pred dojenjem prsno bradavico umiti?
Čeprav so blazinice Nursicare® varne, zdravstveni strokovnjaki priporočajo, da pred dojenjem bradavico nežno obrišete z vlažno krpico.

Ali je v kombinaciji z blazinicami Nursicare® priporočljivo dodatno zdravljenje?
Prsne blazinice Nursicare® vsebujejo vse potrebne sestavine za lajšanje bolečine in celjenje rane, zato dodatno zdravljenje, tudi lokalno, ni potrebno.

Kaj naj naredim, če po 24 urah ne čutim olajšanja bolečine?
Blažilne sestavine v blazinicah Nursicare® se sprostijo, ko blazinica vpije tekočino. Če blazinica ni vpila mleka iz prsi in je ostala suha, je priporočljivo bradavico rahlo navlažiti z mlekom ali vodo (če imate blazinice pri sebi, glejte navodila za uporabo).

Kako dolgo naj uporabljam blazinico, da preprečim bolečino?
Uporaba blazinic Nursicare® za lajšanje bolečine ob pravilni menjavi ni omejena. Prosimo, da pred uporabo blazinice preberete priložena navodila.

Blazinica se zelo hitro prepoji z mlekom. Kaj naj storim?
Blazinice Nursicare® so zelo vpojne. Uporabljate jih lahko več dni, dokler se ne prepojijo z mlekom. V večini primerov pride do obsežnejšega iztekanja mleka med dojenjem. Pred dojenjem je zato priporočljivo odstraniti blazinice Nursicare® z obeh dojk. Tako preprečite, da bi mleko prepojilo blazinice (če imate blazinice pri sebi, glejte navodila za uporabo). Količina iztekajočega mleka se med mamami razlikuje.

Kje kupim blazinice Nursicare®?
Prsne blazinice Nursicare® lahko kupite v lekarnah in specializiranih trgovinah ter v naši spletni trgovini. Za dodatne informacije ali postopek nakupa nas pokličite na številko 01 587 40 90.

Kako dolgo lahko uporabljam isto blazinico Nursicare, če mi mleko ne uhaja?
Blazinico Nursicare® lahko uporabljate, dokler tekočina v blazinici ne postane vidna skozi potiskano stran blazinice in dokler vpita tekočina ne doseže roba blazinice.

Ugodnosti pri nakupu s
programom zvestobe
"ZA LAŽJE ŽIVLJENJE"

IZ NAŠE SPLETNE TRGOVINE

Oglejte si tudi

Scroll to Top