za lažje življenje

Brezplačna številka
080 18 80

Spoštovani,
obveščamo vas, da je v trgovini od 13. marca 2020 do nadaljnjega spremenjen način izdajanja blaga.

Vsa naročila lahko v ponedeljek, torek in četrtek, od 8.00-15.00, v sredo, od 10.00-17.00 in v petek, od 7.00-14.00, opravite v spletni trgovini zaloker-zaloker.si, preko e-pošte trgovina@zaloker-zaloker.si, SMS na 041 663 460 ali nas pokličete na brezplačno številko 080 18 80. V primeru osebnega obiska trgovine, morate imeti na sebi zaščitno masko in si pred vstopom v trgovino razkužiti roke.
Uporabnike inzulinskih črpalk in drugih naprav Medtronic obveščamo, da za tehnična vprašanja najprej pokličete na številko dežurnega telefona.
Od 16. marca 2020 veljajo tudi dodatni poostreni ukrepi pri dostavi in izročanju pošiljk Pošte Slovenije. Kateri, si lahko preberete tukaj.

VEČ INFORMACIJ ZA PODPORO UPORABNIKOM – TUKAJ.

Nursicare blazinice za mamice

Ali je izdelek Nursicare® varen za otroka?
Blazinice Nursicare® izpolnjujejo zahteve ustreznih mednarodnih standardov za varnost in učinkovitost. Prestale so kontrolni pregled in odobritev v vseh državah, kjer jih tržijo. Izdelki PolyMem® se varno in učinkovito uporabljajo že več kot 25 let.

Ali je treba pred dojenjem prsno bradavico umiti?
Čeprav so blazinice Nursicare® varne, zdravstveni strokovnjaki priporočajo, da pred dojenjem bradavico nežno obrišete z vlažno krpico.

Ali je v kombinaciji z blazinicami Nursicare® priporočljivo dodatno zdravljenje?
Prsne blazinice Nursicare® vsebujejo vse potrebne sestavine za lajšanje bolečine in celjenje rane, zato dodatno zdravljenje, tudi lokalno, ni potrebno.

Kaj naj naredim, če po 24 urah ne čutim olajšanja bolečine?
Blažilne sestavine v blazinicah Nursicare® se sprostijo, ko blazinica vpije tekočino. Če blazinica ni vpila mleka iz prsi in je ostala suha, je priporočljivo bradavico rahlo navlažiti z mlekom ali vodo (če imate blazinice pri sebi, glejte navodila za uporabo).

Kako dolgo naj uporabljam blazinico, da preprečim bolečino?
Uporaba blazinic Nursicare® za lajšanje bolečine ob pravilni menjavi ni omejena. Prosimo, da pred uporabo blazinice preberete priložena navodila.

Blazinica se zelo hitro prepoji z mlekom. Kaj naj storim?
Blazinice Nursicare® so zelo vpojne. Uporabljate jih lahko več dni, dokler se ne prepojijo z mlekom. V večini primerov pride do obsežnejšega iztekanja mleka med dojenjem. Pred dojenjem je zato priporočljivo odstraniti blazinice Nursicare® z obeh dojk. Tako preprečite, da bi mleko prepojilo blazinice (če imate blazinice pri sebi, glejte navodila za uporabo). Količina iztekajočega mleka se med mamami razlikuje.

Kje kupim blazinice Nursicare®?
Prsne blazinice Nursicare® lahko kupite v lekarnah in specializiranih trgovinah ter v naši spletni trgovini. Za dodatne informacije ali postopek nakupa nas pokličite na brezplačno številko 080 1880.

Kako dolgo lahko uporabljam isto blazinico Nursicare, če mi mleko ne uhaja?
Blazinico Nursicare® lahko uporabljate, dokler tekočina v blazinici ne postane vidna skozi potiskano stran blazinice in dokler vpita tekočina ne doseže roba blazinice.

SVETOVANJE IN INFORMACIJE

080 18 80

Program zvestobe
"ZA LAŽJE ŽIVLJENJE"
Sledite nam na Facebooku

IZ NAŠE SPLETNE TRGOVINE

Oglejte si tudi

PolyMem - kako deluje
Nursicare - navodila za uporabo
Kaj je PolyMem
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top