za lažje življenje

Brezplačna številka
080 18 80

Nursicare blazinice za mamice

HITRO OLAJŠANJE BOLEČINE
Edinstvene sestavine Nursicare® se med seboj dopolnjujejo in omogočajo zmanjšanje bolečine na mestu poškodbe. Mama hitro občuti lagodje in olajšanje zaradi poškodovanih, razpokanih ali bolečih bradavic.

ENOSTAVNO ODSTRANJEVANJE
Blazinice Nursicare® so udobne in delujejo blažilno. Narejene so iz sodobne polimerne membrane. Zaradi patentirane sestave se blazinice enostavno odstrani. Blazinice na koži ne pustijo lepljivega ali mastnega občutka in se ne zlepijo z rano.

HITRO ZDRAVLJENJE
Blazinice Nursicare® podpirajo naravne procese zdravljenja in ustvarjajo najugodnejše razmere za celjenje poškodovanega tkiva ter pomagajo ohraniti bradavice mehke in prožne.

BLAZINICE “DIHAJO”
Blazinice Nursicare® omogočajo, da rana “diha”. Polprepustni film na zunanji strani blazinice omogoča izmenjavo plinov in ohranja primerno raven vlažnosti. Film pomaga preprečevati kontaminacijo rane in iztekanje tekočine na oblačila.

VARNOST
Blazinice Nursicare® izpolnjujejo zahteve ustreznih mednarodnih standardov za varnost in učinkovitost. Prestale so kontrolni pregled in odobritev v vseh državah, kjer jih tržijo. Izdelki PolyMem® se varno in učinkovito uporabljajo že več kot 25 let.

ZAŠČITA IN PREPREČEVANJE
Blazinice Nursicare® so tanke, mehke in prilagodljive. Preprečujejo drgnjenje bradavic ob oblačila. Dodatno čiščenje poškodovanih bradavic ni potrebno. Blago čistilno sredstvo v blazinicah pomaga ohraniti rano čisto v procesu zdravljenja.

SVETOVANJE IN INFORMACIJE

080 18 80

Program zvestobe
"ZA LAŽJE ŽIVLJENJE"
Sledite nam na Facebooku

IZ NAŠE SPLETNE TRGOVINE

Oglejte si tudi

Nursicare - navodila za uporabo
Polymem obloge za rane
PolyMem - kako deluje
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top