fbpx

za lažje življenje

Brezplačna številka
080 18 80

Nursicare blazinice za mamice

HITRO OLAJŠANJE BOLEČINE
Edinstvene sestavine Nursicare® se med seboj dopolnjujejo in omogočajo zmanjšanje bolečine na mestu poškodbe. Mama hitro občuti lagodje in olajšanje zaradi poškodovanih, razpokanih ali bolečih bradavic.

ENOSTAVNO ODSTRANJEVANJE
Blazinice Nursicare® so udobne in delujejo blažilno. Narejene so iz sodobne polimerne membrane. Zaradi patentirane sestave se blazinice enostavno odstrani. Blazinice na koži ne pustijo lepljivega ali mastnega občutka in se ne zlepijo z rano.

HITRO ZDRAVLJENJE
Blazinice Nursicare® podpirajo naravne procese zdravljenja in ustvarjajo najugodnejše razmere za celjenje poškodovanega tkiva ter pomagajo ohraniti bradavice mehke in prožne.

BLAZINICE “DIHAJO”
Blazinice Nursicare® omogočajo, da rana “diha”. Polprepustni film na zunanji strani blazinice omogoča izmenjavo plinov in ohranja primerno raven vlažnosti. Film pomaga preprečevati kontaminacijo rane in iztekanje tekočine na oblačila.

VARNOST
Blazinice Nursicare® izpolnjujejo zahteve ustreznih mednarodnih standardov za varnost in učinkovitost. Prestale so kontrolni pregled in odobritev v vseh državah, kjer jih tržijo. Izdelki PolyMem® se varno in učinkovito uporabljajo že več kot 25 let.

ZAŠČITA IN PREPREČEVANJE
Blazinice Nursicare® so tanke, mehke in prilagodljive. Preprečujejo drgnjenje bradavic ob oblačila. Dodatno čiščenje poškodovanih bradavic ni potrebno. Blago čistilno sredstvo v blazinicah pomaga ohraniti rano čisto v procesu zdravljenja.

SVETOVANJE IN INFORMACIJE

080 18 80

Program zvestobe
"ZA LAŽJE ŽIVLJENJE"
Sledite nam na Facebooku

IZ NAŠE SPLETNE TRGOVINE

Oglejte si tudi

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top