fbpx

za lažje življenje

Brezplačna številka
080 18 80

Obveščamo vas, da bo v torek, 24. decembra 2019, trgovina Zaloker & Zaloker poslovala s krajšim delovnim časom, in sicer

od 9.00-15.00.

 

Prosimo za razumevanje.
Zaloker & Zaloker d.o.o.

previous arrow
next arrow
Slider

PolyMem Silver obloga za rane

Sodobna obloga za rane, ki omogoča uporabo ene vrste obloge skozi celoten proces celjenja rane, brez dodatkov. Obloga PolyMem® Silver je namenjena oskrbi okužene rane.

13,11 

Availability: Na zalogi

Obloga PolyMem® Silver ima dodano srebro v obliki nanokristalnih delcev. Srebro je vezano v oblogo in se ne sprošča v rano.

PolyMem® Silver se uporablja v začetni fazi zdravljenja inficiranih ran ali opeklin, ko je pričakovano več izločka in pri ranah z obilnim izločanjem. Ima debelejšo strukturo in omogoča 60 % večjo absorpcijo.

PolyMem® Silver oblogo lahko uporabljate dokler se obloga ne prepoji, nato jo zamenjate. Odstranjevanje obloge PolyMem® Silver je nežno, neboleče, ob menjavi obloge rane ni potrebno čistiti, saj izločki skupaj z bakterijami ostanejo ujeti v oblogi in jih tako odstranimo skupaj z njo.

Glicerin neguje poškodovano tkivo in s tem lajša bolečino. Obloga ustvarja vlažno okolje v rani, ki spodbuja regeneracijo celic.

Velikost

10,8 cm × 10,8 cm

Količina

1 kos


Priporočamo tudi

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top