za lažje življenje

Oviran dostop in sprememba prometnega režima na Kajuhovi ulici

Zaradi rekonstrukcije Kajuhove ulice od Rožičeve do Šmartinske ceste, bo do predvidoma 31. julija 2021 oviran promet. Spremenjen prometni režim ovira dostop do našega podjetja in parkiranje.

Prosimo vas, da v kolikor lahko, vsa naročila potrošnega materiala oddate po telefonu (01 587 40 90) ali spletni pošti (trgovina@zaloker-zaloker.si), nakupe pa opravite v naši spletni trgovini. V primeru osebnega obiska vam svetujemo parkiranje v okolici.

Zahvaljujemo se za razumevanje!

Nursicare blazinice za mamice

VIDEO NAVODILA

 

Zdravljenje in zmanjšanje bolečine

Ob namestitvi blazinice Nursicare® na vneto bradavico njene sestavine delujejo v popolni sinergiji, da zmanjšajo bolečino in vnetje ter podpirajo proces celjenja.

Kombinacija čistilnega, vlažilnega in supervpojnega sredstva ustvarja optimalno okolje za zdravljenje, ki pomaga celiti poškodovano in boleče tkivo.

Proces zdravljenja

Blazinice vpijejo tekočino in se nežno razširijo, da ustvarijo popoln stik s posteljico rane.
Vgrajeno čistilno sredstvo pomaga ohraniti posteljico rane čisto in odstranjuje poškodovano tkivo.
  Glicerin, vlažilno sredstvo v blazinici Nursicare®, pripomore k vzpostavitvi optimalnega okolja za zdravljenje in preprečuje, da bi se blazinica sprijela s kožo.
Edinstvene značilnosti PolyMem® naredijo blazinice Nursicare® zelo udobne, pomagajo zmanjševati vnetje ter s tem lajšajo tako vztrajno bolečino kot tudi bolečino zaradi uporabe.
Super vpojno sredstvo vpije tekočino iz bradavice, jo veže v notranjosti blazinice Nursicare®, da ne zastaja na posteljici rane.
Zunanji film nadzoruje proces izhlapevanja in varuje poškodovano mesto pred zunanjo kontaminacijo.

SVETOVANJE IN INFORMACIJE

01 587 40 90

Program zvestobe
"ZA LAŽJE ŽIVLJENJE"
Sledite nam na Facebooku

IZ NAŠE SPLETNE TRGOVINE

Oglejte si tudi

Scroll to Top