za lažje življenje

Brezplačna številka
080 18 80

Spoštovani,
obveščamo vas, da je v trgovini od 13. marca 2020 do nadaljnjega spremenjen način izdajanja blaga.

Vsa naročila lahko v ponedeljek, torek in četrtek, od 8.00-15.00, v sredo, od 10.00-17.00 in v petek, od 7.00-14.00, opravite v spletni trgovini zaloker-zaloker.si, preko e-pošte trgovina@zaloker-zaloker.si, SMS na 041 663 460 ali nas pokličete na brezplačno številko 080 18 80. V primeru osebnega obiska trgovine, morate imeti na sebi zaščitno masko in si pred vstopom v trgovino razkužiti roke.
Uporabnike inzulinskih črpalk in drugih naprav Medtronic obveščamo, da za tehnična vprašanja najprej pokličete na številko dežurnega telefona.
Od 16. marca 2020 veljajo tudi dodatni poostreni ukrepi pri dostavi in izročanju pošiljk Pošte Slovenije. Kateri, si lahko preberete tukaj.

VEČ INFORMACIJ ZA PODPORO UPORABNIKOM – TUKAJ.

Nursicare blazinice za mamice

VIDEO NAVODILA

Zdravljenje in zmanjšanje bolečine

Ob namestitvi blazinice Nursicare® na vneto bradavico njene sestavine delujejo v popolni sinergiji, da zmanjšajo bolečino in vnetje ter podpirajo proces celjenja.

Kombinacija čistilnega, vlažilnega in supervpojnega sredstva ustvarja optimalno okolje za zdravljenje, ki pomaga celiti poškodovano in boleče tkivo.

Proces zdravljenja

Blazinice vpijejo tekočino in se nežno razširijo, da ustvarijo popoln stik s posteljico rane.
Vgrajeno čistilno sredstvo pomaga ohraniti posteljico rane čisto in odstranjuje poškodovano tkivo.
  Glicerin, vlažilno sredstvo v blazinici Nursicare®, pripomore k vzpostavitvi optimalnega okolja za zdravljenje in preprečuje, da bi se blazinica sprijela s kožo.
Edinstvene značilnosti PolyMem® naredijo blazinice Nursicare® zelo udobne, pomagajo zmanjševati vnetje ter s tem lajšajo tako vztrajno bolečino kot tudi bolečino zaradi uporabe.
Super vpojno sredstvo vpije tekočino iz bradavice, jo veže v notranjosti blazinice Nursicare®, da ne zastaja na posteljici rane.
Zunanji film nadzoruje proces izhlapevanja in varuje poškodovano mesto pred zunanjo kontaminacijo.

SVETOVANJE IN INFORMACIJE

080 18 80

Program zvestobe
"ZA LAŽJE ŽIVLJENJE"
Sledite nam na Facebooku

IZ NAŠE SPLETNE TRGOVINE

Oglejte si tudi

PolyMem obloge za rane
Kaj je PolyMem
PolyMem - kako deluje
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top