za lažje življenje

Brezplačna številka
080 18 80

Spoštovani,
obveščamo vas, da je v trgovini od 13. marca 2020 do nadaljnjega spremenjen način izdajanja blaga.

Vsa naročila lahko v ponedeljek, torek in četrtek, od 8.00-15.00, v sredo, od 10.00-17.00 in v petek, od 7.00-14.00, opravite v spletni trgovini zaloker-zaloker.si, preko e-pošte trgovina@zaloker-zaloker.si, SMS na 041 663 460 ali nas pokličete na brezplačno številko 080 18 80. V primeru osebnega obiska trgovine, morate imeti na sebi zaščitno masko in si pred vstopom v trgovino razkužiti roke.
Uporabnike inzulinskih črpalk in drugih naprav Medtronic obveščamo, da za tehnična vprašanja najprej pokličete na številko dežurnega telefona.
Od 16. marca 2020 veljajo tudi dodatni poostreni ukrepi pri dostavi in izročanju pošiljk Pošte Slovenije. Kateri, si lahko preberete tukaj.

VEČ INFORMACIJ ZA PODPORO UPORABNIKOM – TUKAJ.

Inzulinske črpalke

Sistem MiniMed™ 670G

Sistem MiniMed™ 670G s tehnologijo SmartGuard™ se samodejno prilagaja vašim edinstvenim potrebam po inzulinu in pomaga stabilizirati glukozo, s ciljem, kar se da podaljšati čas glukoze v krvi v ciljnem območju.

Sistem MiniMed™ 670G samodejno prilagodi odmerek bazalnega inzulina na podlagi odčitkov iz novega, najnaprednejšega senzorja za neprekinjeno merjenje glukoze, Guardian Sensor 3.

Podatki iz sistema se prenašajo s programsko opremo  Carelink® Personal.

Inzulinska črpalka MiniMed™ 640G

Sladkorna bolezen je težko predvidljiva in nas sooča z neprestanimi izzivi. Smiselno je izbrati vodenje sladkorne bolezni na način, ki omogoča predvideti vsaj del nepredvidljivosti in se zna uspešno soočiti z različnimi izzivi dneva in noči.

Podatki iz sistema se prenašajo s programsko opremo  Carelink® Personal.

Inzulinska črpalka Paradigm Veo

Inzulinska črpalka posnema delovanje zdrave trebušne slinavke in telesu noč in dan dovaja ustrezno količino inzulina. Glukozni senzor sistema za neprekinjeno merjenje glukoze stalno meri glukozo v medceličnini in vrednosti neprekinjeno prikazuje na zaslonu črpalke. Ob hipoglikemiji se sproži samodejni izklop dovajanja inzulina.

Podatki iz sistema se prenašajo s programsko opremo  Carelink® Personal.

EDUKACIJA NA DALJAVO

Edukacija inzulinske črpalke in sistema za kontinuirano merjenje glukoze na daljavo

Programska oprema za uporabnike inzulinske črpalke

CONTOUR NEXT LINK 2.4

Točnost merilnika glukoze v krvi in ima pomemben vpliv na točnost sistema CGM. 
Merilnik CONTOUR®NEXT LINK 2.4 uporabniku pomaga sprejemati točne odločitve glede odmerjanja inzulina, z zmanjšanjem tveganja za hipoglikemijo in hiperglikemijo

GUARDIAN SENSOR 3

Najbolj točen senzor družbe Medtronic ima pametno in zanesljivo zasnovo, ki je osnova ekskluzivne tehnologije SmartGuard™.

Sledite nam na Facebooku

IZ NAŠE SPLETNE TRGOVINE

Oglejte si tudi

Carelink - poročilo za zdravnika (MiniMed 670G)
Sistem MiniMed 670G - 1 leto v Sloveniji
Inzulinska črpalka Medtronic – redna menjava infuzijskega seta in rezervoarja
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top