za lažje življenje

Inzulinske črpalke

Sistem MiniMed™ 780G

Najnovejša inzulinska črpalka s sistemom hibridne zaprte zanke omogoča samodejno dovajanje bazalnega inzulina in nove, samodejne korekcije 24 ur na dan, po potrebi vsakih 5 minut.*

Sistem MiniMed™ 780G s pomočjo tehnologije SmartGuard™** neprekinjeno spremlja in predvideva potrebe po inzulinu, prilagaja njegovo dovajanje in samodejno popravlja visoke vrednosti ter vas obenem ščiti pred nizkimi vrednostmi. Samodejno prilagajanje in korekcije vam pomagajo, da se lahko osredotočate na svoje življenje, ne na vrednosti glukoze v krvi.

Inzulinska črpalka MiniMed™ 640G

Inzulinska črpalka z možnostjo povezanega neprekinjenega merjenja omogoča samodejno ustavitev dovajanja inzulina, preden vrednost glukoze pade pod nastavljeno spodnjo mejo in tako lahko uspešno varuje uporabnika pred hipoglikemijo.

Inzulinska črpalka Paradigm Veo

Inzulinska črpalka posnema delovanje zdrave trebušne slinavke in telesu noč in dan dovaja ustrezno količino inzulina. Glukozni senzor sistema za neprekinjeno merjenje glukoze stalno meri glukozo v medceličnini in vrednosti neprekinjeno prikazuje na zaslonu črpalke. Ob hipoglikemiji se sproži samodejni izklop dovajanja inzulina.

Podatki iz sistema se prenašajo s programsko opremo  Carelink® Personal.

EDUKACIJA NA DALJAVO

Edukacija inzulinske črpalke in sistema za kontinuirano merjenje glukoze na daljavo

Programska oprema za uporabnike inzulinske črpalke

CONTOUR NEXT LINK 2.4

Točnost merilnika glukoze v krvi in ima pomemben vpliv na točnost sistema CGM. 
Merilnik CONTOUR®NEXT LINK 2.4 uporabniku pomaga sprejemati točne odločitve glede odmerjanja inzulina, z zmanjšanjem tveganja za hipoglikemijo in hiperglikemijo

GUARDIAN SENSOR 3

Najbolj točen senzor družbe Medtronic ima pametno in zanesljivo zasnovo, ki je osnova ekskluzivne tehnologije SmartGuard™.

Sledite nam na Facebooku

IZ NAŠE SPLETNE TRGOVINE

Oglejte si tudi

Scroll to Top