za lažje življenje

Oviran dostop in sprememba prometnega režima na Kajuhovi ulici

Zaradi rekonstrukcije Kajuhove ulice od Rožičeve do Šmartinske ceste, bo do predvidoma 31. julija 2021 oviran promet. Spremenjen prometni režim ovira dostop do našega podjetja in parkiranje.

Prosimo vas, da v kolikor lahko, vsa naročila potrošnega materiala oddate po telefonu (01 587 40 90) ali spletni pošti (trgovina@zaloker-zaloker.si), nakupe pa opravite v naši spletni trgovini. V primeru osebnega obiska vam svetujemo parkiranje v okolici.

Zahvaljujemo se za razumevanje!

Oskrba in nega na domu

Toto sistem za razbremenjevanje in preprečevanje nastanka razjed (poškodb) zaradi pritiska ter Rubis sistem za umivanje v postelji bolniku omogočata večje udobje in higieno, hkrati pa zelo razbremenita negovalno osebje.

Toto samodejni sistem za razbremenjevanje

Edinstven Toto® sistem je zasnovan tako, da nepokretne osebe vzdolž celega telesa enakomerno podpira in tiho premika z avtomatskim obračanjem v rednih časovnih intervalih. Tako omogoča lažjo nego nepokretnih oseb in preprečuje nastanek razjed (poškodb) zaradi pritiska.

Rubis mobilni sistem za umivanje v postelji

Rubisov mobilni sistem za umivanje v postelji je zasnovan za nepokretne osebe, ki jim zagotavlja novo udobje brez dodatnega stresa, negovalno osebje pa fizično razbremeni.

Sestavljen iz enote za tuširanje in nepremočljive ponjave. Brez zapletenih postopkov in prestavljanja osebe v kopalnico omogoča čisto in udobno umivanje v postelji.

IZ NAŠE SPLETNE TRGOVINE

Oglejte si tudi

Scroll to Top