Podpora uporabnikom

MINIMED™ MOBILE

Spremljanje podatkov iz sistema MiniMed™ 780G na pametnem telefonu. Omogoča sproten prenos podatkov v programsko opremo CareLink™ Personal.

Kliknite na ikono za prenos aplikacije

CARELINK™ CONNECT

Prikaz podatkov iz sistema MiniMed™ 780G z namenom spremljanja uporabnika na daljavo. Namenjeno svojcem, skrbnikom ali zdravstvenim delavcem.

Kliknite na ikono za prenos aplikacije

GUARDIAN

Spremljanje vrednosti neprekinjenega merjenja glukoze na pametnem telefonu iz oddajnika Sistema Guardian™ 4. Vpogled v gibanje glukoze v medceličnini in opozorila ob naraščanju in padanju vrednosti, preden dosežejo nastavljeno zgornjo in spodnjo mejo. Možnost spremljanja svojcev na daljavo in delitve podatkov z zdravnikom.

Kliknite na ikono za prenos aplikacije

CONTOUR®DIABETES

Samodejna sinhronizacija s povezanim merilnikom CONTOUR®NEXT ali CONTOUR®NEXT ONE ter dodatne funkcije za pomoč pri samovodenju sladkorne bolezni.
Več o CONTOUR®DIABETES: TUKAJ

Kliknite na ikono za prenos aplikacije

GlucoContro.online
(povezava z zdravstvenim timom preko aplikacije
CONTOUR®DIABETES) 

GlucoContro.online je spletna programska oprema, namenjena uporabnikom merilnikov CONTOUR®NEXT, CONTOUR®NEXT ONE in aplikacije CONTOUR®DIABETES, ki omogoča, da podatke o svojih izmerjenih vrednostih delite s svojim zdravnikom ali medicinsko sestro. S tem poenostavite komunikacijo med vami in vašim zdravstvenim timom in mu omogočite sprejemanje bolj informiranih odločitev v zvezi s terapijo.
Več o GlucoContro.online: TUKAJ

Programska oprema za uporabnike inzulinske črpalke

Kratka navodila za prenos podatkov v programsko opremo CareLink® Personal

TIN: triki in nasveti
za uporabnike inzulinske črpalke

Program zvestobe
"ZA LAŽJE ŽIVLJENJE"
Sledite nam na Facebooku
Scroll to Top