Aplikacija contour diabetes

Ni vedno enostavno urejati sladkorne bolezni, zapisovati izmerjenih vrednosti meritev in razumeti, kako vaše dejavnosti vplivajo nanje. Ali ne bi bilo dobro, če bi se lahko dela bremena, ki spremlja vodenje sladkorne bolezni, razbremenili s sistemom, ki vam pomaga razumeti vpliv vsakodnevnih aktivnosti na glikemijo? Zdaj lahko. To vam omogočata merilnika CONTOUR®NEXT, CONTOUR®NEXT ONE in aplikacija CONTOUR®DIABETES.

Za več informacij nas pokličite na telefonsko številko 01 587 40 90 ali nam pošljite sporočilo na podpora@zaloker-zaloker.si.

Naložite aplikacijo

Nova doba pametnega vodenja sladkorne bolezni

Vodenje sladkorne bolezni lahko poenostavite s povezavo merilnika glukoze v krvi z aplikacijo za pametni telefon. Rezultati meritev glukoze v krvi se samodejno sinhronizirajo in zabeležijo v aplikaciji. Tako sčasoma pridete do pomembnih vpogledov v to, kako vaše vsakodnevne dejavnosti vplivajo na glikemijo in tako bolje razumete svojo sladkorno bolezen. Ob tem ves čas pa uporabljate isto napravo kot za marsikaj drugega v svojem življenju – svoj pametni telefon!

Pametni merilnik CONTOUR®NEXT ali CONTOUR®NEXT ONE in aplikacija CONTOUR®DIABETES se enostavno povežeta in zajameta vse vaše vrednosti meritev glukoze v krvi ter vam pomagata pri vodenju sladkorne bolezni.

Ta pametni sistem vam omogoča, da ga uporabite tako, kot najbolje ustreza prav vam.

NAČRT OPOMNIKOV ZA MERJENJE

Načrt opomnikov za merjenje vam omogoča prepoznavanje, kako na glukozo v krvi vpliva različna hrana in aktivnosti.
Več vrst opomnikov vam pomaga izvajati merjenje ob najprimernejših urah dneva, da pridobite podatke, ki so v pomoč vam, vašemu zdravniku in edukatorju.

IZREDNO TOČNE MERITVE

Dokazana točnost merilnikov CONTOUR®NEXT in CONTOUR®NEXT ONE s testnimi lističi CONTOUR®NEXT
*Standardi glede točnosti dovoljujejo odstopanje ±0,83 mmol/L ali ±15 %.* Dokazan razpon točnosti za merilnika družine CONTOUR® je le ±0,47 mmol/L ali ±8,4 % v celotnem merilnem območju.

 

FUNKCIJA PAMETNIH LUČK smartLIGHT™

Zagotavlja takojšnjo oceno vaših rezultatov meritev glukoze v krvi.
Zelena = v ciljnem območju
Rumena = nad ciljno mejo
Rdeča = pod ciljno mejo

 

FUNKCIJA DODATNEGA NANOSA Second-Chance™

Omogoča dodaten nanos krvi na isti testni listič, če je krvi premalo. Tako se ni potrebno ponovno zbosti in zavreči testnega lističa.

 

 

 

DODAJANJE DOGODKOV MERITVAM

Zabeležite hrano, aktivnosti in zdravila ter dodajte fotografije, pisne ali glasovne opombe, da osmislite svoje rezultate.

 

PAMETNA OPOZORILA smart Alerts

Opozorijo vas, če so vaše ravni glukoze v krvi kritično visoke ali kritično nizke.

POROČILO POSREDUJTE SVOJEMU ZDRAVNIKU

Rezultate v obliki poročila vnaprej pošljite zdravniku ali jih prinesite s seboj na pregled. Podatki poročila bodo vam in vašemu zdravniku v pomoč pri pogovoru.

 

MOJI VZORCI

Funkcija Moji vzorci lahko zazna različne vzorce vaših izmerjenih vrednosti glukoze v krvi in vam pomaga razbrati možne vzroke za njihov nastanek.
Dodate jim lahko opombe in nastavite opomnike, ki vam vzorce pomagajo izboljšati.

S točnejšim merilnikOM do manj hipoglikemij

Merilnik, ki ima manjše odstopanje, zmanjšuje tveganje za hipo- in hiperglikemijo ter omogoča večjo natančnost pri odmerjanju inzulina.

V primeru napačnega in tako zavajajočega rezultata meritve bi si bolnik lahko napačen odmerek zdravila, kar bi lahko imelo za posledico prenizek oziroma previsok krvni sladkor.

IZBERITE TOČEN MERILNIK
CONTOUR®NEXT
CONTOUR®NEXT ONE

BREZPLAČNA MENJAVA VAŠEGA STAREGA MERILNIKA GLUKOZE

Pokličite na telefonsko številko
01 587 40 90

Program zvestobe
"ZA LAŽJE ŽIVLJENJE"
Sledite nam na Facebooku

IZ NAŠE SPLETNE TRGOVINE

Oglejte si tudi

Scroll to Top