za lažje življenje

Brezplačna številka
080 18 80

Spoštovani,
obveščamo vas, da je v trgovini od 13. marca 2020 do nadaljnjega spremenjen način izdajanja blaga.

Vsa naročila lahko v ponedeljek, torek in četrtek, od 8.00-15.00, v sredo, od 10.00-17.00 in v petek, od 7.00-14.00, opravite v spletni trgovini zaloker-zaloker.si, preko e-pošte trgovina@zaloker-zaloker.si, SMS na 041 663 460 ali nas pokličete na brezplačno številko 080 18 80. V primeru osebnega obiska trgovine, morate imeti na sebi zaščitno masko in si pred vstopom v trgovino razkužiti roke.
Uporabnike inzulinskih črpalk in drugih naprav Medtronic obveščamo, da za tehnična vprašanja najprej pokličete na številko dežurnega telefona.
Od 16. marca 2020 veljajo tudi dodatni poostreni ukrepi pri dostavi in izročanju pošiljk Pošte Slovenije. Kateri, si lahko preberete tukaj.

VEČ INFORMACIJ ZA PODPORO UPORABNIKOM – TUKAJ.

Nevromodulacija

Nehotena krčenja mišic določenih delov telesa, silijo telo k zvijanju in ponavljajočim gibom ter nenormalni drži zajetih delov telesa (udov, trupa, vratu ali obrazne muskulature), kar pomembno vpliva na kakovost življenja bolnikov.

Obstajata dve vrsti distonije:

  • Primarna.
  • Sekundarna.

Distonijo delimo tudi glede na to, katere dele telesa zajame:

  • Žariščna: eno področje telesa.
  • Segmentalna: sosednja področja telesa.
  • Generalizirana: obe nogi in vsaj eno področje telesa.
  • Hemidistonija: polovica telesa.
  • Multifokalna: dva ali več nepovezanih delov telesa.

ZDRAVLJENJE

Nevrostimulacija je primerna terapija za bolnike z motnjami gibanja in kronično bolečino, pri katerih so že izčrpane vse možnosti zdravljenja s tabletami pri različnih boleznih.

Globoka možganska stimulacija je primerna terapija za bolnike z motnjami gibanja, pri katerih so že izčrpane vse možnosti zdravljenja s tabletami pri boleznih, kot so Parkinsonova bolezen, esencialni tremor, primarna distonija.

ZA VEČ INFORMACIJ
in
NAVODILA ZA UPORABO

kliknite na:

Sledite nam na Facebooku

Oglejte si tudi

DBS programator
Zakaj DBS?
DBS terapija
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top