Banner Sibionics_st_1
Banner Sibionics_st_15
Banner Sibionics_st_13
Banner Sibionics_st_12
Banner Sibionics_st_14
MiniMed 780G

Sistem MiniMed™ 780G

ZaLŽ
previous arrow
next arrow
Shadow

Sistem Guardian™ 4

Sistem za neprekinjeno merjenje glukoze, ki krivuljo in podatke o glikemiji prikazuje v aplikaciji na pametnem telefonu.
Sistem Guardian™ 4, družbe Medtronic, s pomočjo tankega senzorja noč in dan meri ravni glukoze v medceličnini tik pod kožo.

Izmerjene vrednosti pošilja preko majhnega brezžičnega oddajnika v pametni telefon, kjer v brezplačni aplikaciji Guardian prikazuje krivuljo glikemije ter opozarja na visoke in nizke vrednosti glukoze.

Uporabnik lahko vpogled v krivuljo glikemije omogoči tudi drugim osebam realnem času, na zaslonu njihovega pametnega telefona.

511,92 

Availability: Na zalogi

Guardian™ se NE POVEZUJE z inzulinsko črpalko Medtronic in z oddajnikom inzulinske črpalke na način, da bi lahko ustavil dovajanje inzulina ob hipoglikemiji, kot to omogočajo sistemi MiniMed™ 670G in MiniMed™ 640G in MiniMed™ 780G, lahko pa se uporablja samostojno.

Tehnični pogoji za uporabo sistema Guardian™ 4

Aplikacija Guardian™ je združljiva z napravami Apple (iPhone, iPad, iPod/iTouch) z operacijskim sistemom  iOS 11.4 in več ter Android 7.0.x in več, ki so združljive z vsaj Bluetooth 4.0.

 

 

⇒ Seznam združljivih naprav z aplikacijo Guardian™ 4

 

>> Za več informacij in predstavitev sistema in preverjanje skladnosti vašega telefona z aplikacijo in sistemom nas lahko pokličete na: 01 542 51 11.

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top