Slide
Banner Sibionics_st_1
Banner Sibionics_st_15
Banner Sibionics_st_13
Banner Sibionics_st_12
Banner Sibionics_st_14
MiniMed 780G

Sistem MiniMed™ 780G

ZaLŽ
previous arrow
next arrow
Shadow

Sistem MiniMed™ 780G

Najnovejša inzulinska črpalka s sistemom hibridne zaprte zanke omogoča samodejno dovajanje bazalnega inzulina in samodejne korekcije 24 ur na dan, po potrebi tudi vsakih 5 minut – brez zbadanja v prste.*

Sistem MiniMed™ 780G s pomočjo tehnologije SmartGuard™** neprekinjeno spremlja in predvideva potrebe po inzulinu, prilagaja njegovo dovajanje in samodejno popravlja visoke vrednosti ter vas obenem ščiti pred nizkimi vrednostmi.

Samodejno prilagajanje in korekcije vam pomagajo, da se lahko osredotočate na svoje življenje, ne na vrednosti glukoze v krvi.

Aplikacija za spremljanje na pametnem telefonu.

Za več informacij nas pokličite na 01 587 40 90.

Sistem MiniMed™ 780G samodejno prilagaja dovajanje bazalnega inzulina na osnovi vrednosti kontinuiranega merjenja glukoze, brez zbadanja v prste. To pomeni, da črpalka samodejno prejema odčitke glukoze s senzorja in oddajnika Guardian™ Sensor 4, nato pa 24 ur na dan dovaja spremenljive odmerke inzulina glede na vaše osebne potrebe. Ta integrirani sistem, kar pomeni povezavo med črpalko in neprekinjenim merjenjem glukoze, lahko pomaga stabilizirati raven glukoze ter zmanjšati možnosti za pojav visokih ali nizkih ravni glukoze.

Predvidevanje potreb po inzulinu
Prilagajanje dovajanja inzulina
Samodejna korekcija visokih vrednosti ob sočasnem varovanju pred nizkimi

Aplikacija MiniMed™ Mobile

Svoje vrednosti glukoze lahko spremljate tudi na pametnem telefonu, kar vam omogoča preprost vpogled in opozorila, če vrednosti naraščajo ali padajo. Brezplačno na voljo za večino pametnih telefonov z operacijskim sistemom iOS in Android.
Seznam združljivih naprav  z aplikacijo MiniMed™ Mobile: TUKAJ

Aplikacija CareLink™ Connect

Če se tako odločite, lahko svoje podatke delite tudi s svojci.

Manj skrbi
Osebno prilagajanje ciljnih vrednosti
Več sproščenosti
Povezava s pametnim telefonom

Seznam združljivih naprav z aplikacijo CareLink™ Connect: TUKAJ

* Pri upravljanju sistema MiniMed 780G so potrebni določeni ukrepi uporabnika.
** SmartGuard™ tehnologija posnema nekatere funkcije zdrave trebušne slinavke – prevzame del nalog vodenja sladkorne bolezni in jih opravlja namesto uporabnika.

>> Spletno stran sistema MiniMed™ 780G: TUKAJ.
>> Seznam združljivih naprav z aplikacijo MiniMed™ Mobile in CareLink™ Connect: TUKAJ
>> Video: Sistem MiniMed™ 780G: TUKAJ.
>> Video: Navodila za vstavljanje glukoznega senzorja Guardian™ Sensor 3: TUKAJ.
>> Video: Navodila za vstavljanje infuzijskega seta Quick-set™: TUKAJ.

Sistem MiniMed™ 780G je odobren za uporabo pri posameznikih s sladkorno boleznijo tipa 1, starih 7 let ali več, in z minimalnim dnevnim odmerkom inzulina 8 enot.

Če želite kontinuirano merjenje glukoze in ne inzulinske črpalke, razmislite o uporabi sistema za neprekinjeno merjenje Guardian™ 4.

Za individualno predstavitev sistema MiniMed™ 780G nas pokličite na telefonsko številko 01 542 51 11 in se dogovorite za termin.


Pošiljanje potisnih sporočil (“push notifications”) na pametno uro je ena izmed možnosti, ki jih omogoča operacijski sistem telefona. Potisna sporočila niso sestavni del aplikacije Minimed™ Mobile, Minimed™ Connect ali CONTOUR®DIABETES.
Preverite, ali vaša pametna ura podpira prejemanje obvestil. Če da, v svojem pametnem telefonu omogočite pošiljanje sporočil na svojo pametno uro.

POMEMBNO!

Sistem MiniMed 780G se v hibridno zaprto zanko povezuje samo s senzorjem in oddajnikom Guardian 3 in 4 (in se NE povezuje z drugimi sistemi za neprekinjeno spremljanje glukoze, kot je na primer Sibionics GS1).

Scroll to Top