za lažje življenje

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo podjetje Zaloker & Zaloker d.o.o. v petek, 2. septembra 2022 zaradi rednih vzdrževalnih del na tehnično-informacijskem sistemu družbe zaprto.

Delna zapora prometa na Kajuhovi ulici

V času do predvidoma 30. 6. 2021 bo delna zapora in prekop javne površine na Kajuhovi ulici, kar ovira tudi dostop do sedeža našega podjetja in trgovine Zaloker & Zaloker. Zaprta bosta pločnik in kolesarska steza, na križiščih Kavčičeve in Kajuhove ulice ter Letališke ceste in Kajuhove ulice pa bo promet oviran.

V primeru, da ste na našem naslovu terminsko dogovorjeni za obisk, vam zaradi zgostitve prometa in počasnega režima gibanja svetujemo, da se na pot odpravite pravočasno. Da se izognete stresu na cesti, nas v primeru posebnih informacij, oddaje naročil medicinskih pripomočkov ali svetovanja pokličite po telefonu ali nam pišite na elektronski naslov.

Celovite informacije o mobilnosti in zaporah cest v Ljubljani lahko preverite na MOL portalu aktualnih prometnih informacij PROMInfo. Svoje poti po mestu lahko načrtujete tudi s pomočjo klepetalnega robota (chatbota) Ljubo iz Ljubljane, ki deluje znotraj Facebookove aplikacije Messenger.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

Scroll to Top