za lažje življenje

Oviran dostop in sprememba prometnega režima na Kajuhovi ulici

Zaradi rekonstrukcije Kajuhove ulice od Rožičeve do Šmartinske ceste, bo do predvidoma 31. julija 2021 oviran promet. Spremenjen prometni režim ovira dostop do našega podjetja in parkiranje.

Prosimo vas, da v kolikor lahko, vsa naročila potrošnega materiala oddate po telefonu (01 587 40 90) ali spletni pošti (trgovina@zaloker-zaloker.si), nakupe pa opravite v naši spletni trgovini. V primeru osebnega obiska vam svetujemo parkiranje v okolici.

Zahvaljujemo se za razumevanje!

Podpora uporabnikom

MINIMED™ MOBILE

Spremljanje podatkov iz sistema MiniMed™ 780G na pametnem telefonu. Omogoča sproten prenos podatkov v programsko opremo CareLink™ Personal.

Kliknite na ikono za prenos aplikacije

CARELINK™ CONNECT

Prikaz podatkov iz sistema MiniMed™ 780G z namenom spremljanja uporabnika na daljavo. Namenjeno svojcem, skrbnikom ali zdravstvenim delavcem.

Kliknite na ikono za prenos aplikacije

GUARDIAN™ CONNECT

Spremljanje vrednosti neprekinjenega merjenja glukoze na pametnem telefonu. Vpogled v gibanje glukoze v medceličnini in opozorila ob naraščanju in padanju vrednosti, preden dosežejo nastavljeno zgornjo in spodnjo mejo. Možnost spremljanja svojcev na daljavo in delitve podatkov z zdravnikom.

Kliknite na ikono za prenos aplikacije

CONTOUR®DIABETES

Samodejna sinhronizacija s povezanim merilnikom CONTOUR®NEXT ali CONTOUR®NEXT ONE ter dodatne funkcije za pomoč pri samovodenju sladkorne bolezni.

Kliknite na ikono za prenos aplikacije

Programska oprema za uporabnike inzulinske črpalke

Kratka navodila za prenos podatkov v programsko opremo CareLink® Personal

Združljive naprave z aplikacijo
MiniMed™ Mobile in
CareLink™ Connect

TIN: triki in nasveti
za uporabnike inzulinske črpalke

Programska oprema za odčitavanje merilnikov

Program zvestobe
"ZA LAŽJE ŽIVLJENJE"
Sledite nam na Facebooku
Scroll to Top