Ocena zadovoljstva: zaščitna prevleka Full Care in slinček za odrasle Caress

Ustanove, ki so testirale zaščitno prevleko za vzglavnik Full Care in slinček za odrasle Caress, so z nami delile svojo oceno zadovoljstva:

“Material je optimalen in dobro vpija polito tekočino ter hkrati ščiti stanovalca, je dovolj dolg, da zaščiti tudi del nog, žep je zelo praktičen za ‘lovljenje’ hrane, slinček se optimalno namešča – zapenja.”
-Pegazov dom

“Zaščita za vzglavnik; izdelek popolno ustreza pričakovanju. Je prijeten na dotik, ne povzroča znojenja. Stanovalka, ki ga je testirala, ga je označila kot zelo prijetnega.
Slinček za odrasle; izdelek popolno ustreza pričakovanju. Je prijeten na dotik, ne prepušča tekočine ter zelo funkcionalen (predalček na zavihek za hrano).”
– DSO Preddvor, enota Naklo

“Prevleko za vzglavnik smo namestili stanovalcu, ki se zelo močno poti in moram povedati, da se je samo potenje zmanjšalo, sama tekočina preko prevleke na vzglavnik ni prišla (politje tekočine po vzglavniku).
Slinček je dober, ker je velik in pokrije velik del osebnih oblačil, tako da preprečimo zapackanost osebne obleke. Tudi premočljivost slinčka je še kako dobrodošla, saj se ob pitju tekočine stanovalci pogosto polijejo.”
– Dom starejših občanov Ljutomer

Scroll to Top