za lažje življenje

Zaloker & Zaloker daruje kilometre

#darujemkilometre je projekt Zveze društev Diabetikov Slovenije in v letu 2020 poteka od 7. julija do 14. novembra.

Namen letošnje kampanje je predvsem razbijanje tabujev o sladkorni bolezni, ozaveščanje širše javnosti o pomenu gibanja in navdihovanje ter opogumljanje ljudi s sladkorno boleznijo tipa 1 in 2, ki lahko postajajo zgled ostalim, predvsem mlajšim, ki stopajo po podobni življenjski poti.

Z akcijo so povabili rekreativne športnike, profesionalce in vse ostale, ki spodbujajo k darovanju simboličnih kilometrov, ki jih ljubitelji gibanja zbirajo peš, s tekom ali na kolesu. Hkrati pa splošni javnosti predstavljajo zgodbe ambasadorjev, ki živijo s sladkorno boleznijo.

Podpornik letošnje kampanje je tudi družba Zaloker & Zaloker d.o.o. Kolektiv družbe že od začetka zbira kilometre bodisi na kolesu, peš ali s tekom in jih simbolično daruje za dober namen. Potrebni so le trije koraki:

  1. Podamo se na pot s kolesom, peš v hribe ali na tek.
  2. Na cilju se fotografiramo.
  3. Fotografijo objavimo na Facebooku ali Instagramu in objavo označimo z: #darujemkilometre, #ime ambasadorja, #število opravljenih kilometrov

Več o projektu in zbiranju kilometrov si lahko preberete tukaj.

Vabimo vas, da se nam pridružite pri dobrodelnem projektu #darujemkilometre in skupaj z nami rekreirajte za dober namen!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top