Kaj bi izbrali, če bi dobili drugo priložnost?

Zagotovo se vam je že zgodilo, da ste si želeli drugo priložnost. Ta za popravek v življenju pride redko, vedno pa vam to možnost dajeta merilnika glukoze v krvi CONTOUR® NEXT in CONTOUR®NEXT ONE.

Second-Chance® Sampling – prijaznih 60 sekund

Zbadanje v prst za pridobitev vzorca krvi je za sladkorne bolnike neprijeten del izvajanja meritve glukoze v krvi, sploh, če je vzorec krvi premajhen in je treba postopek ponoviti.

Merilnika CONTOUR® NEXT in CONTOUR®NEXT ONE vam omogočata drugo priložnost, da ponovite meritev: v primeru, da je bil vzorec krvi premajhen, imate možnost dodatnega nanosa v 60 sekundah. Tako se lahko izognete neprijetnemu zbadanju, hkrati pa vam že uporabljenega testnega lističa pred ponovno meritvijo ni treba zavreči.

Statistika* je pokazala, da uporabniki merilnikov glukoze zaradi premajhnega vzorca krvi zavržejo do 8,8 lističa na mesec.

Morda se ne sliši veliko, a v celem letu je to preko 100 testnih lističev. To je približno …

  • 34 kav s prijatelji
  • 4 družinske vstopnice za bazen
  • 1 do 2 obiska frizerja ali kozmetičarke
  • najmanj 2 vstopnici za ogled tekme, predstave
  • najmanj 1 novi čevlji …

Če preko 100 nepotrebno zavrženih testnih lističev pretvorite v denar, je to malo manj kot 50 evrov. Zdaj se verjetno bere nekoliko drugače, mar ne?

Izberite merilnik CONTOUR® NEXT ali CONTOUR®NEXT ONE ter izkoristite Second-Chance® Sampling. S prihrankom za nakup testnih lističev pa si privoščite tisto, kar vas bo bolj razveselilo.

Scroll to Top