za lažje življenje

Brezplačna številka
080 18 80

Spoštovani,
obveščamo vas, da je v trgovini od 13. marca 2020 do nadaljnjega spremenjen način izdajanja blaga.

Vsa naročila lahko v ponedeljek, torek in četrtek, od 8.00-15.00, v sredo, od 10.00-17.00 in v petek, od 7.00-14.00, opravite v spletni trgovini zaloker-zaloker.si, preko e-pošte trgovina@zaloker-zaloker.si, SMS na 041 663 460 ali nas pokličete na brezplačno številko 080 18 80. V primeru osebnega obiska trgovine, morate imeti na sebi zaščitno masko in si pred vstopom v trgovino razkužiti roke.
Uporabnike inzulinskih črpalk in drugih naprav Medtronic obveščamo, da za tehnična vprašanja najprej pokličete na številko dežurnega telefona.
Od 16. marca 2020 veljajo tudi dodatni poostreni ukrepi pri dostavi in izročanju pošiljk Pošte Slovenije. Kateri, si lahko preberete tukaj.

VEČ INFORMACIJ ZA PODPORO UPORABNIKOM – TUKAJ.

Prenos podatkov iz inzulinske črpalke in poročilo za zdravnika

CareLink Personal je uporabna in enostavna programska oprema za prenos in pregled podatkov iz inzulinske črpalke, sistemov za neprekinjeno merjenje glukoze in merilnika glukoze.

Programska oprema CareLink Personal je brezplačni spletni program v slovenskem jeziku, ki omogoča preprost prenos podatkov iz inzulinske črpalke ter uporabniku prijazen vpogled v dovajanje inzulina in merjenje glukoze v krvi. Program ob uporabi sistema za neprekinjeno merjenje glukoze prikaže tudi krivuljo gibanja glikemije.

Programska oprema CareLink Personal omogoča:

  1. Boljši nadzor nad sladkorno boleznijo.
  2. Enostavnejšo prepoznavo morebitnih vzorcev ali težav pri vodenju sladkorne bolezni. Iz prikazov je razviden vpliv odmerkov inzulina, ogljikovih hidratov (oziroma obrokov hrane ter prigrizkov) in telesne aktivnosti na vrednosti glukoze v krvi.
  3. Povezavo z zdravnikom na izmenjavo podatkov. Zdravnik lahko z vašim dovoljenjem dostopa do podatkov iz inzulinske črpalke na daljavo, preko svoje različice programske opreme CareLink Pro.
  4. V isto programsko opremo lahko prenesete tudi podatke iz vašega merilnika glukoze v krvi, ki so prikazani v istih izpisih.
  5. Ob uporabi sistema za neprekinjeno merjenje glukoze, CareLink Personal izpisi prikažejo vse podatke združene in povezane med seboj v preglednih prikazih, enostavnih za razumevanje in razlago.

Kako dostopati do spletnega programa za prenos podatkov iz črpalke CareLink Personal in kako pripraviti poročilo za zdravnika

Za prenos podatkov potrebujete …

  • Merilnik glukoze v krvi Contour Next Link 2.4 (za prenos iz črpalke MiniMed 640GMiniMed 670G) ali
  • merilnik glukoze v krvi Contour Next Link (za prenos iz črpalke Paradigm VEO) .

Sledite  …

… navodilom za dostop do programske opreme CareLink Personal, ustvarjanje računa, prenos podatkov in pripravo poročila za zdravnika;
… video navodilom za ustvarjanje primerjalnega poročila za MiniMed 670G.

PRIPOROČILO: ob pošiljanju poročila oz. izpisa na elektronski naslov zdravnika ali ambulante, dopišite svoje vprašanje oziroma razlog, zakaj pošiljate poročilo, da vam bo zdravnik lažje pomagal.

>> Če naletite na težavo, nas pokličite na dežurni telefon. Tehnologija nam omogoča, da vam lahko hitro in učinkovito pomagamo na daljavo. Postopek ni zahteven in lahko se ga naučite tudi tisti, ki morda niste vešči uporabe računalnika.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top