Prenos podatkov iz inzulinske črpalke in poročilo za zdravnika

CareLink PERSONAL je uporabna in enostavna programska oprema za prenos in pregled podatkov iz inzulinske črpalke, sistemov za neprekinjeno merjenje glukoze in merilnika glukoze.

Programska oprema CareLink™ PERSONAL je brezplačni spletni program v slovenskem jeziku, ki omogoča preprost prenos podatkov iz inzulinske črpalke ter uporabniku prijazen vpogled v dovajanje inzulina in merjenje glukoze v krvi. Program ob uporabi sistema za neprekinjeno merjenje glukoze prikaže tudi krivuljo gibanja glikemije.

Programska oprema CareLink™ PERSONAL omogoča:

  1. Boljši nadzor nad sladkorno boleznijo.
  2. Enostavnejšo prepoznavo morebitnih vzorcev ali težav pri vodenju sladkorne bolezni. Iz prikazov je razviden vpliv odmerkov inzulina, ogljikovih hidratov (oziroma obrokov hrane ter prigrizkov) in telesne aktivnosti na vrednosti glukoze v krvi.
  3. Povezavo z zdravnikom na izmenjavo podatkov. Zdravnik lahko z vašim dovoljenjem dostopa do podatkov iz inzulinske črpalke na daljavo, preko svoje različice programske opreme CareLink™ Pro.
  4. V isto programsko opremo lahko prenesete tudi podatke iz vašega merilnika glukoze v krvi, ki so prikazani v istih izpisih.
  5. Ob uporabi sistema za neprekinjeno merjenje glukoze, CareLink™ PERSONAL izpisi prikažejo vse podatke združene in povezane med seboj v preglednih prikazih, enostavnih za razumevanje in razlago.

Kako dostopati do spletnega programa za prenos podatkov iz črpalke CareLink™ PERSONAL in kako pripraviti poročilo za zdravnika

Za prenos podatkov potrebujete …

Sledite  …

… kratkim navodilom za prenos podatkov v programsko opremo CareLink™ PERSONAL, ustvarjanje računa in pripravo poročila za zdravnika;

PRIPOROČILO: ob pošiljanju poročila oz. izpisa na elektronski naslov zdravnika ali ambulante, dopišite svoje vprašanje oziroma razlog, zakaj pošiljate poročilo, da vam bo zdravnik lažje pomagal.

>> Če naletite na težavo, nas pokličite na dežurni telefon. Tehnologija nam omogoča, da vam lahko hitro in učinkovito pomagamo na daljavo. Postopek ni zahteven in lahko se ga naučite tudi tisti, ki morda niste vešči uporabe računalnika.

Scroll to Top