Kaj nam povedo poročila CareLink Personal

CareLink™ Personal je spletna programska oprema za prenos in analizo podatkov iz vaše inzulinske črpalke, sistema za neprekinjeno merjenje glukoze (če ga uporabljate) in povezanega merilnika glukoze v krvi.

CareLink™ vaše podatke prikaže v obliki poročil, iz katerih vaš diabetolog in ne nazadnje tudi vi sami lahko razberete marsikatero pomembno informacijo glede urejenosti sladkorne bolezni.

Predvsem v zadnjem letu je veliko diabetoloških ambulant vzpostavilo stik z vami na daljavo, zato je postalo pošiljanje poročil CareLink™ marsikje rutina. Večina izmed vas, ki imate na voljo osebni računalnik in dostop do spleta, ste postali vešči prenosa podatkov iz inzulinske črpalke.

Zanima nas, ali ste si podrobneje ogledali podatke v svojih poročilih? Ste se o / ob njih morda pogovorili s svojim zdravnikom ali edukatorko v ambulanti, ali ste analizo prepustili kar njima?

Danes vam bomo podrobneje predstavili eno izmed poročil. Imenuje se Ocena in napredek (oziroma Assessment and Progress, če ste morda pozabili izbrati slovenski jezik ob vstopu v CareLink™). To poročilo se prikaže vsem uporabnikom sistema MiniMed™ 780G, MiniMed™ 670G in od 16.3.2021 tudi uporabnikom MiniMed™ 640G, ki uporabljajo neprekinjeno merjenje glukoze.

Kaj lahko razberemo iz poročila Ocena in napredek? Oglejte si na povezavi: tukaj, pri čemer imejte v mislih, da so prikazani podatki informativni in namenjeni ponazoritvi poročil.

Kako prenesemo podatke v CareLink™ Personal – posodobljena navodila za prenos.

Dostop do CareLink™ Personal za tiste med vami, ki programske opreme še ne poznate: tukaj

Ne pozabite izbrati Slovenije in slovenščine, da bodo vsi podatki prikazani v slovenskem jeziku:

 

Scroll to Top