REKLAMACIJA SENZORJA SIBIONICS GS1

Seznanjamo vas s postopkom uveljavljanja in obdelave vaše reklamacije.

  1. Reklamirate lahko vsak senzor Sibionics GS1, ki je bil uporabljen v skladu z navodili za uporabo, vendar zaradi tehničnih težav ni deloval ali je prenehal z delovanjem pred potekom 14 dni od dneva vstavitve.
  2. O obravnavi reklamacije boste obveščeni v zakonsko predpisanih rokih, predvidoma pa v roku treh delovnih dni na elektronski naslov, ki ga boste vpisali v obrazec.
  3. Reklamacijo lahko uveljavljate do izteka roka uporabe senzorja. Prosimo, da reklamacije senzorjev Sibionics GS1 uveljavljate najkasneje 30 dni od nastanka vzroka za reklamacijo.
  4. Uporabniku nedelujočega glukoznega senzorja ni treba vrniti. Podjetje Zaloker & Zaloker d.o.o. rabljenih glukoznih senzorjev in pripadajočih delov ne bo sprejemalo in je za odstranitev odpadkov odgovoren uporabnik sam.
  5. Ob potrjeni reklamaciji vam bomo nadomestni senzor poslali po pošti na naslov, ki ga boste vpisali v reklamacijski obrazec.
  6. Pritožbe in reklamacije obravnavamo po protokolu podjetja Zaloker & Zaloker d.o.o., v skladu z veljavno zakonodajo ter v skladu s protokoli proizvajalca.
  7. Splošne pravice in dolžnosti kupca in prodajalca določa Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Za namen uveljavljanja reklamacije senzorja Sibionics GS1 izpolnite reklamacijski obrazec:

Scroll to Top