za lažje življenje

Nujno varnostno obvestilo: Sistem CGM Guardian™ Connect

Spoštovani uporabnik Guardian™ Connect,

želimo vas seznaniti s potencialno težavo v zvezi z življenjsko dobo baterije oddajnika vašega sistema za neprekinjeno merjenje glukoze (CGM) Guardian™ Connect. Če uporabljate Applovo napravo z operacijskim sistemom iOS 12 ali več, vam svetujemo, da aplikacijo Guardian™ Connect na vaši Applovi napravi čim prej posodobite na zadnjo različico (v3.2.4).

Pojasnilo težave

Pred kratkim smo ugotovili, da imajo uporabniki, ki uporabljajo aplikacijo Guardian™ Connect na napravah iPhone, iPad ali iPod Touch z operacijskim sistemom iOS 12, 12.1 ali 12.2, verjetno izkušnjo s skrajšano življenjsko dobo baterije oddajnika (približno 4-5 dni namesto običajnih 6 dni ali več) po tem, ko je bila ta v celoti napolnjena. Posodobitev za iOS12 je ustvarila bolj pogoste Bluetooth® povezave, ki baterijo oddajnika izpraznijo hitreje kot pri prejšnjih iOS različicah. Vendar to ne vpliva na učinkovitost senzorja in vaš sistem CGM bo deloval po pričakovanjih, le življenjska doba baterije oddajnika bo krajša. Vaš sistem vam bo še naprej zagotavljal pravilne informacije o življenjski dobi baterije in vas opozarjal na izpraznjenost baterije (kot je prikazano spodaj). Medtem ko so nam uporabniki poročali o krajšem trajanju baterije oddajnika, nismo prejeli nobenih poročanj o poškodbah.

Potrebni ukrepi

Čim prej posodobite svojo aplikacijo Guardian™ Connect na najnovejšo različico (v3.2.4), ki se nahaja v trgovini App Store®. Ta posodobitev bo učinkovitost baterije oddajnika Guardian™ Connect vrnila v stanje pred posodobitvami za operacijske sisteme iOS 12, 12.1 in 12.2.
Če ne uporabljate operacijskega sistema iOS 12 ali več na vaši Applovi napravi, vam kljub temu svetujemo, da posodobite aplikacijo Guardian™ Connect na najnovejšo različico.
Če ste pred kratkim svojo aplikacijo Guardian™ Connect posodobili na najnovejšo različico, vam ni treba storiti ničesar.

Prosimo vas, da si celotno varnostno obvestilo in napotek za ravnanje preberete na spodnji povezavi.

Opravičujemo se vam za morebitne nevšečnosti. Zavezani smo k varnosti uporabnikov in cenimo vaš hitri odziv na to zadevo. Če boste še naprej imeli težave ali vprašanja, se prosimo, obrnite na tehnično podporo družbe Zaloker & Zaloker d.o.o. na številki 051 316 560 ali pišite na naslov podpora@zaloker-zaloker.si.

>> Preberite si obvestilo družbe Medtronic: Varnostno obvestilo Medtronic FA872

Scroll to Top