za lažje življenje

Brezplačna številka
080 18 80

Spoštovani,
obveščamo vas, da je v trgovini od 13. marca 2020 do nadaljnjega spremenjen način izdajanja blaga.

Vsa naročila lahko v ponedeljek, torek in četrtek, od 8.00-15.00, v sredo, od 10.00-17.00 in v petek, od 7.00-14.00, opravite v spletni trgovini zaloker-zaloker.si, preko e-pošte trgovina@zaloker-zaloker.si, SMS na 041 663 460 ali nas pokličete na brezplačno številko 080 18 80. V primeru osebnega obiska trgovine, morate imeti na sebi zaščitno masko in si pred vstopom v trgovino razkužiti roke.
Uporabnike inzulinskih črpalk in drugih naprav Medtronic obveščamo, da za tehnična vprašanja najprej pokličete na številko dežurnega telefona.
Od 16. marca 2020 veljajo tudi dodatni poostreni ukrepi pri dostavi in izročanju pošiljk Pošte Slovenije. Kateri, si lahko preberete tukaj.

VEČ INFORMACIJ ZA PODPORO UPORABNIKOM – TUKAJ.

MiniMed™ infuzijski seti: sprememba na konektorju

Spoštovani,

Obveščamo vas, da je družba Medtronic posodobila konektorje na vseh infuzijskih setih MiniMed™. Konektor je del na koncu cevke, ki poveže infuzijski set in rezervoar z inzulinsko črpalko.
Za uporabnika to ne predstavlja nobene spremembe v načinu uporabe rezervoarja ali infuzijskega seta. Vaše MiniMed™ infuzijske sete s posodobljenimi konektorji lahko uporabljate kot običajno.

Na posodobljenih infuzijskih setih lahko opazite vizualno spremembo na konektorju cevke, saj imajo drugačen navoj, kot je prikazano na sliki spodaj.

Novi konektorji cevke bodo še naprej skladni z vsemi modeli inzulinskih črpalk družbe Medtronic.

MiniMed™ infuzijski seti s posodobljenim konektorjem bodo označeni s številko MMT z dodano oznako “A”. Primer: MMT-399, oznaka za infuzijski set MiniMed™ Quick-set™ s trenutnim konektorjem, bo spremenjena v MMT-399A in bo označevala enak model infuzijskega seta, vendar z novim konektorjem.

Za več informacij pokličite naš dežurni telefon.

Hvala za vaše zaupanje!
Zaloker & Zaloker d.o.o.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top