fbpx

za lažje življenje

Brezplačna številka
080 18 80

Obveščamo vas, da bo v torek, 24. decembra 2019, trgovina Zaloker & Zaloker poslovala s krajšim delovnim časom, in sicer

od 9.00-15.00.

 

Prosimo za razumevanje.
Zaloker & Zaloker d.o.o.

previous arrow
next arrow
Slider

Repose posteljna vzmetnica

Posteljna vzmetnica Repose® Ultracore, ki zagotavlja odličen prenos pritiska in kar največje udobje ter kakovostno in dolgotrajno uporabo.

878,40 

Availability: Na zalogi

Posteljna vzmetnica Repose® Ultracore v svoji sestavi kombinira vzmetnico iz pene z Repose® posteljno blazino ter posebno prevleko Xtreme, ki zagotavlja odličen prenos pritiska in kar največje udobje ter kakovostno in dolgotrajno uporabo.

Bistvo Ultracore vzmetnice se skriva v blazini Repose®, ki se nahaja v jedru. Zračne komore razbremenjujejo pritisk na telo in preprečujejo nastanek preležanin oziroma omogočajo njihovo lažje zdravljenje. Dostopni ventil na blazini Repose® blazino omogoča polnjenje zračnih komor z zrakom in tedensko kontrolo pritiska na blazino ne da bi za to morali odpreti celo vzmetnico.

  • Dve vrsti pene  pacientu omogočata večje udobje in podporo. Čvrstejša pena ob robovih vzmetnice pacientu zagotavlja boljšo podporo pri vstajanju iz postelje.
  • Ultracore Xtreme prevleka je čvrsta, prožna in udobna ter deluje kot pregrada pred vdorom virusov in bakterij, posebno razvita površina prevleke pa je odporna na močna dezinfekcijska sredstva, kar podaljša čas njene uporabe. Njeno vzdrževanje je preprosto. Zračna, a vodo neprepustna površina omogoča pranje v pralnem stroju ali  enostavno brisanje z dezinfekcijskimi krpami.
Velikost

198 × 88 × 15 cm (dך×v)

Teža

14 kg

Nosilnost

222 kg

Garancija

5 let (pena in prevleka), 2 leti (notranja vzmetnica)


Priporočamo tudi

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top