Slide
Banner Sibionics_st_1
Banner Sibionics_st_15
Banner Sibionics_st_13
Banner Sibionics_st_12
Banner Sibionics_st_14
MiniMed 780G

Sistem MiniMed™ 780G

ZaLŽ
previous arrow
next arrow
Shadow

Fullcover zaščitna prevleka za vzmetnico

Zaščitna prevleka ščiti pred vdorom pršic in drugih mikroorganizmov, je neprepustna za tekočine in omogoča dihanje materiala.

od 29,28 41,48 

Popolna zaščita vzmetnice vas ščiti pred pršicami, bakterijami in ostalimi mikroorganizmi, ki so razlog za nastanek alergijskih simptomov, kot so dražeč kašelj, kihanje, vzdražena koža, oči in sluznica. Prevleka  Fullcover je zasnovana tako, da v svoji notranjosti zadrži prah  in mikroorganizme ter onemogoča njihovo razmnoževanje.

Fullcover s poliuretansko membrano Full Care Guard™ zagotavlja varno zaščito pred mikroorganizmi, ki so v vzmetnici, vzglavniku, odejah in na posteljnini. Zračna pregrada je vodoodporna in zagotavlja zaščito pred pronicanjem tekočin (pijača, znoj, urin, kri idr.) v vzglavnik. Zagotavlja zdravo spanje in s tehnologijo Sanitized™ tudi trajno higieno.

Fullcover zaščitna prevleka se lepo prilega vzmetnici, vzdrževanje je preprosto, posebno čiščenje same vzmetnice ni potrebno. Priporočljivo je, da na vzmetnico namestite udobno bombažno posteljnino.

Zaščitna prevleka Fullcover je primerna  za nego na domu, v vrtcih, v bolnišnicah, domovih za starejše …

Prednosti Fullcover

  • Popolna zaščita vzmetnice pred pršicami, bakterijami in ostalimi mikroorganizmi.
  • Zaščitna prevleka je neprepustna za tekočine, material diha, prepušča pline in preprečuje potenje ter vlaženje materiala vzmetnice in vzglavnika.
  • Zaščitna prevleka z zadrgo se dobro prilega in ob namestitvi ohrani obliko.
  • Lahko se uporablja kot osnovna prevleka ali kot zaščita, ki se namesti pod posteljnino.
  • Garancija 2 leti.

Barva

Garancija

2 leti

Velikost

90 cm × 200 cm × 15 cm, 180 cm × 200 cm × 15 cm

Material

poliester

Vzdrževanje

beljenje ni dovoljeno, kemično čiščenje ni dovoljeno, likanje ni dovoljeno, pranje pri 90 ˚C, sušenje v sušilniku pri nižji temperaturi


Priporočamo tudi

Scroll to Top