Sladkorna bolezen > Kotiček za uporabnike > Registracija merilnika CONTOUR NEXT LINK

Registracija merilnika CONTOUR NEXT LINK

Vaš USB merilnik lahko registrirate in s tem pridobite:

• brezplačni stenski polnilnik ter
• možnost obveščanja o nadgradnjah programske opreme.*

*ČE ŽELITE PREJEMATI OBVESTILA O POSODOBITVI PROGRAMSKE OPREME JE ELEKTRONSKA POŠTA OBVEZEN PODATEK!

Registracijo izvedete tako, da v spodnji obrazec vpišete serijsko številko vašega merilnika in podatke za pošiljanje stenskega polnilnika.

Vabljeni tudi k vpisu v program "ZA LAŽJE ŽIVLJENJE", ki vam omogoča brezplačne dostave, popuste pri nakupih in druge posebne ugodnosti. Izpolnite prijavni obrazec, potrdite povezavo, ki jo prejmete na vaš e-naslov in že boste član, kjer boste deležni naših ugodnosti in zanimivega e-Mesečnika.

Za dodatne informacije pokličite na brezplačno številko 080 1880.


Družba Zaloker & Zaloker d.o.o. uporablja in obdeluje podatke, ki ste jih vpisali v obrazec za namen obveščanja o programski opremi. Vpisane podatke družba obdeluje do osebnega pisnega preklica privolitve osebe, ki je oddala izpolnjen obrazec. Družba Zaloker & Zaloker podatke obdeluje in hrani v sistemu, ki je varno nameščen znotraj območja EU. S posebnim računalniškim sistemom, ki je zaščiten pred napadi nenaročene elektronske pošte (spam) in varovan z gesli, družba zmanjšuje možnost zlorabe osebnih podatkov posameznika s strani tretje osebe. Vaših osebnih podatkov ne prodajamo, posojamo ali drugače razkrivamo tretjim osebam za potrebe trženja in oglaševanja. Celotno pravno obvestilo družbe Zaloker & Zaloker d.o.o. si lahko preberete na povezavi, kjer soglašate z uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov.