Pravno obvestilo

Vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja Zaloker & Zaloker d.o.o. (v nadaljevanju Zaloker & Zaloker oz. družba) in je informativne narave ter ne nadomešča nasveta zdravstvenega delavca in ne navodil za uporabo izdelka. Objavljeni  nasveti so povzeti iz proizvajalčevih gradiv, strokovnih študij in povratnih informacij uporabnikov izdelkov. 

Zaloker & Zaloker ne odgovarja za uporabo spletnih strani www.zaloker-zaloker.si, kot tudi ne za vsebine povezav spletnih strani objavljenih s strani tretjih oseb in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Zaloker & Zaloker bo vzdrževal vsebine spletnega mesta ter skušalo zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost, kot tudi ne za morebitne posledice napačnega tolmačenja vsebovanih spletnih vsebin.

Zaloker & Zaloker si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani v celoti ali delno, brez predhodnega opozorila.

Izjava o avtorstvu

Na podlagi Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP) je podjetje Zaloker & Zaloker nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsebinami v najširšem pomenu (besedila, fotografije, skice, zemljevidi in načrti, avdio-video posnetki, računalniški programi) objavljenimi na tem spletnem mestu.

To pomeni, da je brez pisnega dovoljenja predstavnika podjetja Zaloker & Zaloker prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje in kakršno koli razširjanje v komercialne namene.

Z zakonom (ZASP, členi 48, 49, 51) sta izjemoma dovoljena uporaba oz. reproduciranje avtorskega dela na podlagi pravice javnosti do obveščenosti, v izobraževalne namene ter za ponazoritev, soočenje in napotitev v citatni obliki, vendar je pri tem treba obvezno navesti vir in avtorstvo dela. ZASP (člen 50) dovoljuje tudi uporabo in reproduciranje avtorskega dela v omejenem številu za zasebno, nekomercialno uporabo.

Ravnanje z osebnimi podatki

Kaj so osebni podatki?

Osebni podatki pomenijo vse informacije, ki se nanašajo na določeno ali določljivo fizično osebo. Določljiva fizična oseba je oseba, ki jo je mogoče posredno ali neposredno določiti s sklicem na določen identifkator, na primer ime, identifikacijsko številko, naslov, telefonska številka, elektronski naslov itd.

Ko uporabljate naše storitve in izdelke, o vas zbiramo osebne podatke.

Osebne podatke o vas in vseh napravah (vključno z mobilnimi napravami), ki jih uporabljate, zbiramo, ko: uporabljate naše storitve, se registrirate za pridobitev uporabniškega računa pri nas, nam prek spletnega obrazca posredujete podatke, posodabljate ali dodajate podatke v svojem računu, sodelujete v klepetih skupnosti ali kako drugače komunicirate z nami.

Nekateri osebni podatki, na primer podatki za vašo osebno identifikacijo, so obvezni za sklenitev uporabniškega sporazuma. Posredovanje drugih osebnih podatkov je prostovoljno, a morda predstavlja pogoj za uporabo naših storitev, na primer naslov za dostavo pri nakupu v spletni trgovini.

Kot je opisano spodaj, lahko osebne podatke zbiramo tudi od drugih virov.

Osebni podatki, ki nam jih posredujete, ko uporabljate naše storitve ali si ustvarite uporabniški račun pri nas

Osebni podatki, ki se samodejno zbirajo, ko uporabljate naše storitve ali si ustvarite uporabniški račun pri nas

Osebni podatki, pridobljeni od drugih virov

Kako uporabljamo vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke uporabljamo za izboljšanje naših storitev, vzpostavljanje personalizirane izkušnje na naših straneh, komuniciranje z vami o vašem računu in naših storitvah, zagotavljanje storitev strankam in za zaznavanje, preprečevanje, omejevanje in preiskovanje goljufivih ali nezakonitih dejavnosti.

Osebne podatke, ki jih pridobimo od vas, uporabljamo v različne poslovne namene in v skladu z različnimi zakonskimi podlagami za obdelavo. Sledi povzetek o tem, kako in na podlagi katerih zakonskih podlag uporabljamo vaše osebne podatke.

Vaše osebne podatke uporabljamo za izpolnjevanje obveznosti do vas in zagotavljanje naših storitev, za zagotavljanje skladnosti z našimi zakonskimi obveznostmi ali za zaščito vaših osnovnih interesov. To vključuje:

 • Delovanje, spremljanje in izboljšanje naših storitev, ohranjanje varnosti, zaščite in funkcionalnosti naših storitev in prilagajanje vsebin strani tako, da vključujejo izdelke in storitve, za katere na podlagi vaših dejanj sklepamo, da bi vam bili všeč.
 • Vzpostavitev stika z vami glede vašega računa, odpravljanje težav z vašim računom, reševanje sporov, naročnin ali plačil ali za druge potrebe zagotavljanja storitev strankam.
  • Za potrebe komunikacije v zgoraj namenjene namene lahko z vami stopimo v stik po e-pošti, telefonu, prek besedilnih/SMS-sporočil, poštnega naslova.
 • Preprečevanje, zaznavanje, omejitev in preiskovanje goljufij, kršitev varnosti ali drugih prepovedanih ali nezakonitih dejavnosti.

Vaše osebne podatke uporabljamo v namene naših legitimnih interesov, če vaše pravice in svoboščine ne prevladajo nad temi interesi. Za uravnovešanje naših interesov in vaših pravic imamo vzpostavljen sistem za nadzor. To vključuje:

 • Izboljšanje naših storitev, na primer s pregledovanjem informacij o izkušnjah uporabnikov z zadržanimi ali zrušenimi stranmi lahko zaznamo in rešimo težave ter vam tako ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo.
 • Komuniciranje z vami po e-pošti ali pošti z namenom ponujanja popustov in posebnih promocij, izvajanja anket ali vprašalnikov in obveščanja o naših storitvah, kot to dovoljuje veljavna zakonodaja.
 • Komuniciranje z vami glede zadev javnega reda ali drugih aktualnih dogodkov, povezanih z vašo zmožnostjo uporabe naših storitev.
 • Pošiljanje pomembnih in/ali nujnih obvestil, praktičnih in uporabnih nasvetov, novic o storitvah in promocijskih ponudb.
 • Merjenje učinkovitosti naših oglaševalskih kampanj po e-pošti (npr. z analiziranjem števila ogledov in klikov).
 • Merjenje učinkovitosti.
 • Spremljanje in izboljšanje varnosti podatkov na naši strani.

Sami lahko odločate, kako lahko uporabljamo vaše osebne podatke v namene komuniciranja z vami, pošiljanja obvestil, novic in oglaševalskih vsebin, kako vam lahko nudimo personalizirane in relevantne oglase in ali želite ostati prijavljeni v svoj uporabniški račun.

Izvajanje spletnih anket

Družba Zaloker & Zaloker d.o.o.  letno izvaja spletne ankete. Ankete so anonimne in odgovore sodelujočih uporablja zgolj za obdelavo povratnih informacij z namenom razvoja čim boljše uporabniške izkušnje. S sodelovanjem v anketi sodelujoči v nobeni obliki in odnosu niso zavezani družbi Zaloker & Zaloker d.o.o. (prejemanje e-obvestil, izvajanje nakupov itd.).

Spletne ankete družbe Zaloker & Zaloker d.o.o. se izvajajo s pomočjo spletne platforme za izvajanje raziskav, Survey Monkey. Slednja je v celoti odgovorna za varstvo podatkov in odgovorov izvajalca ankete in sodelujočih.

Trženje

Če od nas ne želite prejemati oglaševalskih vsebin, se lahko od njih odjavite tako, da uporabite povezavo, ki se nahaja v prejetem e-poštnem sporočilu, nam pišete na e-naslov info@zaloker-zaloker.si, nas pokličete na navedeno telefonsko številko, ki se nahaja na spodnjem razdelku ali nam pišete na naslov Zaloker & Zaloker d.o.o., Kajuhova ulica 9, 1000 Ljubljana. Vaših osebnih podatkov ne prodajamo, posojamo ali drugače razkrivamo tretjim strankam.

Ostanite prijavljeni

Ko se prijavite v svoj uporabniški račun naših storitev, vam ponudimo možnost, da za določen čas ostanete prijavljeni. Če uporabljate javni računalnik ali računalnik, ki si ga delite z drugimi, vam uporabo te možnosti odsvetujemo. Ko ste prijavljeni v račun, lahko vidite in dostopate do večjega dela vašega uporabniškega računa in izvajate določena dejanja, ki, ko ste prijavljeni, ne zahtevajo dodatnih pooblastil. To velja tudi za katerega koli drugega uporabnika vašega računalnika/spletnega brskalnika. Dejanja in dejavnosti računa, ki jih lahko uporabljate vi ali kateri koli drug uporabnik vašega računalnika/spletnega brskalnika, so:

 • nakup izdelkov,
 • oddaja naročila ali dodajanje izdelkov v nakupovalno košarico,
 • ogled dejavnosti,
 • ogled profilne strani,
 • izvajanje poprodajnih dejavnosti, kot so oddajanje mnenj, preklic naročil, zahteva vračila ali oddaja reklamacij.

Ob poskusu spremembe gesla, ID uporabnika, posodobitvi katerih koli drugih podatkov v vašem uporabniškem računu ali izvedbi kakšnih drugih dejavnosti vas bomo morda pozvali k vnosu gesla.

Sejo lahko običajno končate tako, da se odjavite in/ali izbrišete piškotke. Če imate omogočene ustrezne nastavitve o zasebnosti vašega spletnega brskalnika, lahko sejo končate tako, da zaprete brskalnik. Če uporabljate javni računalnik ali računalnik, ki si ga delite z drugimi, vam priporočamo, da se, ko prenehate uporabljati naše storitve, odjavite in/ali pobrišete nameščene piškotke in tako zaščitite svoj račun in osebne podatke.

Skladno z veljavno zakonodajo vam priznavamo pravice do dostopa do vaših osebnih podatkov, do popravka ali izbrisa vaših osebnih podatkov ali omejitve uporabe vaših osebnih podatkov. Prav tako imamo vzpostavljene ustrezne ukrepe za zagotavljanje točnosti in ažurnosti osebnih podatkov, ki jih zbiramo.

 • Pravico imate vedeti, katere osebne podatke hranimo o vas.
 • Na vašo zahtevo vam bomo priskrbeli kopijo vaših osebnih podatkov v strukturiranem, splošno uporabljanem in strojno bralnem formatu.
 • Če so vaši osebni podatki nepravilni ali nepopolni, imate pravico zahtevati, da jih posodobimo.
 • Pravico imate nasprotovati naši obdelavi vaših osebnih podatkov.
 • Prav tako imate pravico, da od nas zahtevate izbris vaših osebnih podatkov ali omejitev uporabe vaših osebnih podatkov, a ta pravica je določena z veljavno zakonodajo in lahko vpliva na vaš dostop do nekaterih naših storitev.

Dostop, popravek in izbris vaših osebnih podatkov

Večino svojih osebnih podatkov lahko vidite, pregledujete in spreminjate tako, da se prijavite v svoj uporabniški račun. Če se vaši osebni podatki spremenijo ali niso točni, vas prosimo, da jih takoj posodobite. Spoštovali bomo vse zakonsko določene pravice, ki jih imate glede dostopa, spreminjanja in brisanja vaših osebnih podatkov. 

Za informacije o obdelovanju vaših osebnih podatkov, zahtevo do dostopa, spremembe ali izbrisa se, prosimo, obrnite na nas preko e-naslova info@zaloker-zaloker.si, telefonske številke, ki je navedena na spletni strani, na dnu obrazca e-obvestila, preko naslova Zaloker & Zaloker d.o.o., Kajuhova ulica 9, 1000 Ljubljana ali na telefonsko številko 01 587 41 01.

Na vašo zahtevo bomo zaprli vaš račun in odstranili vaše osebne podatke. Vaši podatki bodo na podlagi vaše pisne zahteve izbrisani v roku 24 ur od prejema vašega obvestila, pod pogojem, da je rok za izbris podatkov znotraj delovnika družbe Zaloker & Zaloker d.o.o., glede na aktivnost vašega uporabniškega računa in v skladu z veljavnimi državnimi zakoni.

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo tretjim strankam. Tovrstno razkritje je lahko nujno za zagotavljanje dostopa do naših storitev in izdelkov, za zagotavljanje skladnosti z zakonskimi obveznostmi, za izvajanje našega uporabniškega sporazuma, za poenostavitev naših tržnih in oglaševalskih dejavnosti ali za preprečevanje, zaznavanje, omejitev in preiskovanje goljufivih ali nezakonitih dejavnosti, povezanih z našimi storitvami. Obseg razkritja podatkov skušamo zmanjšati na zgolj neposredno relevantne in pomembne podatke, ki so nujni za doseganje določenega namena. Vaših osebnih podatkov ne prodajamo, posojamo ali drugače razkrivamo tretjim strankam za potrebe trženja in oglaševanja.

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo naslednjim tretjim strankam v navedene namene:

 • zagotavljanje skupne vsebine in storitev (npr. registracija, vpis in pomoč strankam),
 • pomoč pri zaznavanju, preiskovanju, omejitvi in preprečevanju morebitnih goljufivih in nezakonitih dejanj, kršitev uporabniškega sporazuma in kršitev varovanja podatkov.

Ponudniki storitev in finančne institucije:

 • Ponudniki storitev tretjih strank, ki nam pomagajo pri zagotavljanju naših storitev, obveščanja, obdelavi nakupov, personaliziranju oglasov, preprečevanju, zaznavanju in preiskovanju morebitnih nezakonitih dejanj, goljufij in/ali kršitev varnosti, zbiranju računov, izvajanju programov zvestobe in nagrajevanja in drugih poslovnih operacijah.
 • Dostavne službe tretjih strank (npr. Pošta Slovenije), s katerimi delimo podatke o naslovu za dostavo, kontaktne podatke in informacije o sledenju pošiljke za potrebe olajšanja dostave naročenih izdelkov in druge izmenjave informacij glede dostave.
 • Ponudniki spletnih strani, aplikacij, storitev in orodij tretjih strank, s katerimi sodelujemo. Kakršen koli prenos osebnih podatkov skupaj z vsebino vaših seznamov ponudnikom storitev tretjih strank bo izveden na podlagi sporazuma, ki omejuje uporabo tovrstnih osebnih podatkov s strani tretje osebe izključno na obdelavo v obsegu, potrebnem za izpolnitev njihovih pogodbenih obveznosti do nas, in ponudnika tretjih oseb zavezuje k vzpostavitvi varnostnih ukrepov glede tovrstnih podatkov. Ponudniki tretjih strank niso pooblaščeni za prodajo, posojanje ali kakršen koli drug prenos osebnih podatkov, ki so na vaših seznamih, tretjim strankam.

Organi pregona, zakonski postopki in skladnost z zakonom:

 • Za zagotavljanje izpolnjevanja naših zakonskih zahtev, izvajanje uporabniškega sporazuma, odzivanje na pritožbe, da seznam ali druge vsebine kršijo pravice drugih, ali za varovanje pravic, lastnine in varnosti vseh.
 • Organom pregona, vladnim agencijam ali pooblaščenim tretjim strankam v primeru preverjene zahteve ali sodnega postopka v povezavi s kazensko preiskavo ali domnevno nezakonito dejavnostjo ali kakršno koli drugo dejavnostjo, ki nas, vas ali druge uporabnike naših storitev izpostavlja pravni odgovornosti. Razkrili bomo samo informacije, za katere sklepamo, da so relevantne za preiskavo ali poizvedbo, na primer ime, kraj, regija, poštna številka, telefonska številka, e-poštni naslov, zgodovina ID uporabnika, IP-naslov, pritožbe o goljufiji, zgodovina ogledov, nakupov in obvestil.
 • Tretjim strankam, vpletenim v sodni postopek, če nam priskrbijo sodni poziv, odlok sodišča ali podobno zakonsko podlago oziroma če dobronamerno verjamemo, da je razkritje podatkov nujno za preprečitev neizbežne fizične škode ali finančne izgube ali za prijavo domnevne nezakonite dejavnosti.

Vaše osebne podatke hranimo toliko časa, kolikor je potrebno za zagotavljanje zahtevanih storitev ali za druge potrebe, kot so izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti, reševanje sporov in izvajanje naših politik.

Naši točni časi hranjenja osebnih podatkov so dokumentirani v naših izvirnih zapiskih o časih hrambe. Čas hrambe osebnih podatkov se lahko znatno razlikuje glede na kontekst storitev, ki jih ponujamo, in naše zakonske obveznosti. Na čas hrambe običajno vplivajo naslednji dejavniki:

 • Kako dolgo moramo hraniti podatke za zagotavljanje naših storitev? To vključuje vzdrževanje in izboljšanje učinkovitosti naših storitev in izdelkov, ohranjanje varnosti našega sistema in hranjenje prejemanja in branja obvestil, nakupov in zapiskov. To je splošno pravilo, na podlagi katerega je določena večina naših obdobij hrambe podatkov.
 • Ali so osebni podatki občutljive narave? Če gre za občutljive osebne podatke, lahko na podlagi vašega soglasja in vaše posebne zahtevo skrajšamo obdobje hrambe.
 • Ali smo zakonsko, pogodbeno ali drugače zavezani hranjenju vaših osebnih podatkov? To lahko vključuje zakone o obvezni hrambi podatkov v veljavni zakonodaji, vladne naloge za hranjenje podatkov, povezanih s preiskavo, ali osebne podatke, hranjene v namene pravdnih postopkov.

Ko ne bo več razlogov za hrambo vaših osebnih podatkov, jih bomo varno zavrgli v skladu z našim pravilnikom o hrambi in izbrisu podatkov.

Ko obiščete ali uporabljate naše strani, storitve, aplikacije, orodja ali sporočila, lahko mi ali naši pooblaščeni ponudniki storitev uporabljamo/uporabljajo piškotke in podobne tehnologije za zagotavljanje boljše, hitrejše in varnejše uporabniške izkušnje ter za izvajanje oglaševalskih in tržnih dejavnosti. Več informacij najdete v razdelku Politika uporabe piškotkov, ki se nahaja tukaj.

Z namenom zmanjšanja tveganja za izgubo, zlorabo, nepooblaščen dostop, razkritje in spreminjanje vaših podatkov smo jih zaščitili s tehničnimi in administrativnimi varnostnimi ukrepi. Med varovali, ki jih uporabljamo, so požarni zidovi in šifriranje podatkov, nadziranje fizičnega dostopa do naših podatkovnih središč in nadziranje pooblaščanja za dostop do podatkov.

Program "Za lažje življenje"

Program "Za lažje življenje" omogoča ugodnosti, ki jih določa podjetje Zaloker & Zaloker d.o.o. Z registracijo se posameznik strinja, da ga podjetje Zaloker & Zaloker d.o.o. preko registriranega spletnega naslova oz. izpolnjenega fizičnega obrazca obvešča o ugodnostih in novostih ter mesečno pošilja izbrane vsebine v obliki mesečnika »Za lažje življenje«. Podjetje Zaloker & Zaloker d.o.o. zbira in obdeluje osebne podatke na le podlagi danega soglasja člana. Vsak član se lahko od programa "Za lažje življenje" kadarkoli odjavi na registracijskem obrazcu s klikom na ODJAVA, preko spletnega naslova zaloker@zaloker-zaloker.si, s klikom na gumb "Odjava", ki se nahaja na dnu prejetega e-sporočila ali s pisnim obvestilom na naslov Zaloker & Zaloker d.o.o., Kajuhova ulica 9, 1000 Ljubljana.

Ugodnosti članstva veljajo v trgovini Zaloker & Zaloker d.o.o. in v spletni trgovini Zaloker & Zaloker d.o.o.. Popusti se med seboj NE seštevajo. Če je popustov več, se pri nakupu upošteva višji popust.

Elektronska pošta

Elektronska sporočila in vse morebitne priloge so lahko poslovna skrivnost in namenjene izključno naslovniku. Če ste elektronsko sporočilo prejeli pomotoma, vas prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja, elektronsko sporočilo pa takoj uničite. Kakršnokoli razkritje, distribucija ali kopiranje vsebine takšnega elektronskega sporočila je izrecno prepovedano.

O podjetju

Zaloker & Zaloker d.o.o.
Kajuhova ulica 9
SI-1000 Ljubljana
E: info@zaloker-zaloker.si
T: +386 (0)1 542 51 11 
F: +386 (0)1 542 43 32

Polno ime: ZALOKER & ZALOKER trgovinska in proizvodna d.o.o.
Direktorica: Jasna Šturm
Osnovni kapital: 60.721,41 EUR
Davčna: SI25971808
Matična: 5308097000
TRR: SI56 0510 0800 0034 524 
Vpis v sodni reg.: 1/03454/00 (Okrožno sodišče v Ljubljani)

Obvestilo uporabnikom o uporabi piškotkov
Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki jih ob obisku naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo, ko se vrnete na spletno stran ter omogočimo njeno boljše delovanje in uporabo. 
Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale. 
Obvestilo uporabnikom o uporabi piškotkov
Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki jih ob obisku naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo, ko se vrnete na spletno stran ter omogočimo njeno boljše delovanje in uporabo. 
Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale. 
Upravljanje vaše politike zasebnosti z uporabo piškotkov na naši spletni strani
Pri vašem prvem obisku naše spletne strani vas s pasico na zgornjem delu strani vprašamo za dovoljenje uporabe piškotkov. Če dovoljujete uporabo piškotkov, kliknite na gumb »Zapri obvestilo« na desni strani. Nastavitev si bomo zapomnili za naslednji obisk. 
S klikom na povezavo »politika piškotkov« vam, poleg opisa politike piškotkov naše spletne strani, omogočamo tudi možnost izklopa določenih piškotkov. To storite s klikom na povezavo »Izklopi«.
Izklop piškotkov za vse spletne strani
Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletni strani ne bo delovala. 

Program "Za lažje življenje"

Program "Za lažje življenje" vsem registriranim kupcem omogoča brezplačno dostavo ter druge ugodnosti, ki jih določa podjetje Zaloker & Zaloker d.o.o.. Z registracijo se član strinja, da ga podjetje Zaloker & Zaloker d.o.o. preko registriranega spletnega naslova obvešča o ugodnostih in novostih. Podjetje Zaloker & Zaloker d.o.o. zbira in obdeluje osebne podatke na podlagi danega soglasja člana. Vsak član se lahko od programa "Za lažje življenje" kadarkoli odjavi na registracijskem obrazcu s klikom na ODJAVA, preko spletnega naslova zaloker@zaloker-zaloker.si ali s pisnim obvestilom na naslov Zaloker & Zaloker d.o.o., Kajuhova ulica 9, 1000 Ljubljana.

Ugodnosti članstva veljajo v trgovini Zaloker & Zaloker d.o.o. in v spletni trgovini Zaloker & Zaloker d.o.o.. Popusti se med seboj NE seštevajo. Če je popustov več, se pri nakupu upošteva višji popust.

Elektronska pošta

Elektronska sporočila in vse morebitne priloge so lahko poslovna skrivnost in namenjene izključno naslovniku. Če ste elektronsko sporočilo prejeli pomotoma, vas prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja, elektronsko sporočilo pa takoj uničite. Kakršnokoli razkritje, distribucija ali kopiranje vsebine takšnega elektronskega sporočila je izrecno prepovedano.

O podjetju

Zaloker & Zaloker d.o.o.
Kajuhova ulica 9
SI-1000 Ljubljana
E: info@zaloker-zaloker.si
T: +386 (0)1 542 51 11 
F: +386 (0)1 542 43 32

Polno ime: ZALOKER & ZALOKER trgovinska in proizvodna d.o.o.
Direktorica: Jasna Šturm
Osnovni kapital: 60.721,41 EUR
Davčna: SI25971808
Matična: 5308097000
TRR: SI56 0510 0800 0034 524
Vpis v sodni reg.: 1/03454/00 (Okrožno sodišče v Ljubljani)