Pravno obvestilo

Vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja Zaloker & Zaloker d.o.o. (v nadaljevanju Zaloker & Zaloker oz. družba) in je informativne narave ter ne nadomešča nasveta zdravstvenega delavca in ne navodil za uporabo izdelka. Objavljeni  nasveti so povzeti iz proizvajalčevih gradiv, strokovnih študij in povratnih informacij uporabnikov izdelkov. 

Na podlagi Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP) je podjetje Zaloker & Zaloker nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsebinami v najširšem pomenu (besedila, fotografije, skice, zemljevidi in načrti, avdio-video posnetki, računalniški programi) objavljenimi na tem spletnem mestu.

To pomeni, da je brez pisnega dovoljenja predstavnika podjetja Zaloker & Zaloker prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje in kakršno koli razširjanje v komercialne namene.

Z zakonom (ZASP, členi 48, 49, 51) sta izjemoma dovoljena uporaba oz. reproduciranje avtorskega dela na podlagi pravice javnosti do obveščenosti, v izobraževalne namene ter za ponazoritev, soočenje in napotitev v citatni obliki, vendar je pri tem treba obvezno navesti vir in avtorstvo dela. ZASP (člen 50) dovoljuje tudi uporabo in reproduciranje avtorskega dela v omejenem številu za zasebno, nekomercialno uporabo.

Zaloker & Zaloker ne odgovarja za uporabo spletnih strani www.zaloker-zaloker.si, kot tudi ne za vsebine povezav spletnih strani objavljenih s strani tretjih oseb in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Podjetje Zaloker & Zaloker bo vzdrževalo vsebine spletnega mesta ter skušalo zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost, kot tudi ne za morebitne posledice napačnega tolmačenja vsebovanih spletnih vsebin.

Zaloker & Zaloker si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani v celoti ali delno, brez predhodnega opozorila.

Družba uporablja podatke, zbrane od uporabnikov, ki se prijavljajo na elektronske novice in brezplačno svetovanje, izključno za namen, za katerega so bili zbrani. Ne zbiramo osebnih podatkov od oseb za katere vemo, da so mlajše od 18 let.

E-obveščanje

Družba zbira podatke za namene obveščanja o novih proizvodih, novicah s področja diabetesa ter obveščanje o morebitnih napakah na izdelkih.

Osebne podatke družba obdeluje do preklica privolitve osebe, ki se je prijavila za prejemanje sporočil. Zaloker & Zaloker pa bo podatke uporabljala tudi po preklicu privolitve, če bo to zahtevalo izpolnjevanje obveznosti in uveljavljanje pravic iz pogodbenega razmerja.

Privolitev na prejemanje sporočil lahko oseba kadarkoli prekliče, in sicer prek odjavne povezave, ki se nahaja v nogi vsakega poslanega sporočila. Zaloker & Zaloker podatke obdeluje in hrani v sistemu, ki je fizično nameščen v Ljubljani in se zavezuje, da jih ne bo posredovala, posodila ali prodala tretji osebi.

Družba za prijavo na novice uporablja strogi sistem prijave (t.i. opt-in), kar pomeni, da pošilja elektronsko pošto zgolj osebam, ki so se izrecno strinjale, da želijo prejemati elektronska obvestila. S posebnim racunalniškim sistemom, ki je zašciten pred napadi nenaročene elektronske pošte (spam) in varovan z gesli, družba zmanjšuje možnost zlorabe osebnih podatkov posameznika s strani tretje osebe.

Program "Za lažje življenje"

Program "Za lažje življenje" vsem registriranim kupcem omogoča brezplačno dostavo ter druge ugodnosti, ki jih določa podjetje Zaloker & Zaloker d.o.o.. Z registracijo se član strinja, da ga podjetje Zaloker & Zaloker d.o.o. preko registriranega spletnega naslova obvešča o ugodnostih in novostih. Podjetje Zaloker & Zaloker d.o.o. zbira in obdeluje osebne podatke zgolj za namen obveščanja. Vsak član se lahko od programa "Za lažje življenje" kadarkoli odjavi na registracijskem obrazcu s klikom na ODJAVA, preko spletnega naslova zaloker@zaloker-zaloker.si ali s pisnim obvestilom na naslov Zaloker & Zaloker d.o.o., Kajuhova ulica 9, 1000 Ljubljana.

Ugodnosti članstva veljajo v trgovini Zaloker & Zaloker d.o.o. in v spletni trgovini Zaloker & Zaloker d.o.o.. Popusti se med seboj NE seštevajo. Če je popustov več, se pri nakupu upošteva višji popust.

Elektronska pošta

Elektronska sporočila in vse morebitne priloge so lahko poslovna skrivnost in namenjene izključno naslovniku. Če ste elektronsko sporočilo prejeli pomotoma, vas prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja, elektronsko sporočilo pa takoj uničite. Kakršnokoli razkritje, distribucija ali kopiranje vsebine takšnega elektronskega sporočila je izrecno prepovedano.

O podjetju

Zaloker & Zaloker d.o.o.
Kajuhova ulica 9
SI-1000 Ljubljana
E: info@zaloker-zaloker.si
T: +386 (0)1 542 51 11 
F: +386 (0)1 542 43 32

Polno ime: ZALOKER & ZALOKER trgovinska in proizvodna d.o.o.
Direktorica: Jasna Šturm
Osnovni kapital: 60.721,41 EUR
Davčna: SI25971808
Matična: 5308097000
TRR: SI56 0510 0800 0034 524
Vpis v sodni reg.: 1/03454/00 (Okrožno sodišče v Ljubljani)