O podjetju > Zaloker & Zaloker d.o.o.

Zaloker & Zaloker d.o.o.

Družba Zaloker & Zaloker d.o.o. na področju zdravja deluje od leta 1993. Tedaj smo v Slovenijo pripeljali prve sisteme za merjenje glukoze v krvi, proizvajalca Bayer. Danes na trgu s svojimi skrbno izbranimi proizvodi in strokovnim osebjem skrbimo za izboljšanje kakovosti življenja na več področjih. Na slovenskem trgu zastopamo proizvajalce vrhunskih medicinskih pripomočkov, ki ljudem omogočajo kvalitetno življenje in lažje opravljanje vsakodnevnih aktivnosti in obveznosti.

Družba Zaloker & Zaloker d.o.o. je ustanovni član združenja proizvajalcev in distributerjev IVD (in vitro diagnostičnih) medicinskih pripomočkov v Sloveniji – SIEDMA.

 

Strategija

Delovanje

Družba Zaloker & Zaloker d.o.o. je usmerjena v kakovostno ponudbo medicinskih pripomočkov in izdelkov za izboljšanje ali ohranjanje zdravja, lajšanja bolečin in zdravljenja.

Poslanstvo

Poslanstvo naše družbe je slovenskemu trgu ponuditi najnovejše in najboljše proizvode – medicinske pripomočke, namenjene izboljšanju kvalitete življenja uporabnikov. Poleg tega si prizadevamo z vsemi našimi aktivnostmi spodbujati zdravstvene delavce k uvajanju in širitvi uporabe novih metod in tehnologij, ki vplivajo na nove pristope za boljše in/ali lažje vodenje ter zdravljenje bolezni. Ne nazadnje je naše poslanstvo tudi ozaveščanje in širjenje vedenja o boleznih, tako pri bolni kot pri zdravi populaciji.

Cilj

Cilj družbe je doseči in ohranjati zadovoljstvo zdravstvenih delavcev, kupcev, uporabnikov in zaposlenih.

Vizija

 

Za tehnično podporo podjetja skrbi ZupO.si, Globalno informacijska družba d.o.o.