Novice > Nagradni natečaj #cnonapocitnicah

Nagradni natečaj #cnonapocitnicah

Sladkorna bolezen

Počitnice so tik pred vrati. Prepričani smo, da ste na počitnicah sproščeni, radi kakšno ušpičite in vse skupaj ovekovečite na fotografiji! Zato vas vabimo, da s svojo poletno igrivostjo sodelujete na nagradnem natečaju #cnonapocitnicah.

Kako le?

Ko se boste odpravili na počitnice, vzemite s seboj merilnik CONTOUR® NEXT ONE in telefon. Med kratkočasenjem na morju, v hribih, ob jezeru ali reki, na travniku ali na osvežilni pijači v senci ... Kjerkoli že boste na počitnicah, s telefonom naredite izvirno fotografijo merilnika CONTOUR® NEXT ONE, ki bo sporočala, kako se ima merilnik na počitnicah z vami. Prepričani smo, da vam idej ne bo manjkalo.

Kako pa naprej?

Delite z nami svojo fotografijo merilnika CONTOUR® NEXT ONE na počitnicah, opremite jo z napisom #cnonapocitnicah in poskrbite, da jo bodo všečkali vaši prijatelji. Vsakih 14 dni bodo 3 slike z največ všečki nagrajene, ob zaključku natečaja pa bomo petim avtorjem fotografij z največ všečki podelili glavne nagrade.

Koliko časa imam?

Nagradni natečaj poteka od 1. julija do vključno 31. avgusta 2018. Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni na Facebook strani Zaloker & Zaloker 3. septembra 2018.