Novice > Medsebojna počitniška pomoč 2018

Medsebojna počitniška pomoč 2018

Sladkorna bolezen

Z mesecem junijem 2018 ponovno začenjamo s projektom Medsebojne počitniške pomoči za uporabnike inzulinskih črpalk in sistemov za neprekinjeno merjenje glukoze Medtronic.

Vabimo vas, da se nam pridružite.

S projektom, ki poteka od 1. julija do 31. avgusta, vsako leto znova ustvarimo zbirko podatkov uporabnikov inzulinskih črpalk o tem, kdaj in kje letujete. Tako lahko vsem, ki se morebiti znajdete v stiski, brez ustreznih pripomočkov ali inzulina, posredujemo kontaktne podatke tistih, ki v istem obdobju letujejo v vaši bližini in so vam pripravljeni priskočiti na pomoč.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se odzvali doslej in se nesebično vključili v projekt ter tako prispevali k brezskrbnejšemu in varnejšemu dopustovanju.

K vključitvi v projekt v letu 2018 pa vabimo tudi vse, ki se nam doslej še niste pridružili.

V projekt Medsebojne počitniške pomoči se lahko vključite s pripeto Pristopno izjavo, dodatne informacije pa lahko dobite na številki 080 1880.

 

Vabimo vas tudi k prijavi na e-novice Za lažje življenje, da boste prejemali zanimive in uporabne novice, bili obveščeni tudi o novostih in posebnih ponudbah, zanimivih spoznanjih ter o dogodkih, ki jih pripravljamo za vas.

 

Prijava na e-novice Za lažje življenje