Novice > CONTOUR NEXT ONE predstavi diabetes v novi luči

CONTOUR NEXT ONE predstavi diabetes v novi luči

Sladkorna bolezen

Vodenje sladkorne bolezni se spreminja. Za vas!

V mesecu novembru 2016 je v Slovenijo vstopil nov merilnik glukoze v krvi, CONTOURTM NEXT ONE, ki bo skupaj z vami še preprosteje in natančneje vodil sladkorno bolezen.


DODATEN NANOS KRVI V 60 SEKUNDAH

Skrb, da bi zavrgli listič zaradi premajhne kapljice krvi, je že preteklost. Lističi generacije Contour NEXT omogočajo ponovni nanos krvi in ponovitev meritve. Merilnik CONTOURTM NEXT ONE omogoča ponoven (Second-ChanceTM) nanos kapljice krvi v času 60 sekund. Tako imate na voljo več časa za pravilen odvzem krvi, s čimer si zagotovite točnejšo meritev glukoze v krvi.

TOČNOST REZULTATA MERJENJA IN BARVNI PRIKAZ

CONTOURTM NEXT ONE vam bo izmeril vrednost glukoze še natančneje. Standardi glede točnosti dovoljujejo odstopanja ± 0,83 mmol/L oz.  ± 15 %*. Dokazana toleranca za merilnik CONTOURTM NEXT ONE pa je ± 0,47 mmol/L oz.  ± 8,4 % v celotnem merilnem območju.

Poleg izjemne točnosti vam novi merilnik CONTOURTM NEXT ONE predstavlja rezultate z barvno lučko in na ta način pripomore k enostavnejšemu vodenju sladkorne bolezni. Funkcija ciljne lučke smartLIGHTTM je predstavitev rezultatov meritve v barvah:

Tehnične lastnosti:

Funkcija Second-ChanceTM omogoča dodaten nanos krvi na testni listič, če je krvi premalo. Za ta namen je na voljo 60 sekund.

APLIKACIJA CONTOURTM DIABETES

Merilnik CONTOURTM NEXT ONE se lahko uporablja samostojno ali z aplikacijo CONTOURTM DIABETES, ki vam pomaga pri enostavnejšem vodenju sladkorne bolezni. 


  
Ogled rezultatov v daljšem časovnem obdobju

Brezplačna aplikacija CONTOURTM DIABETES se preko povezave (BluetoothTM) sinhronizira z vašim merilnikom CONTOURTM NEXT ONE ter vam rezultate spreminjanja vrednosti glukoze v krvi prikaže v obliki grafa. To uporabniku omogoča hitreje prepoznati ponavljajoče se vzorce in trende, tako da lahko vidi, kako vsakodnevne aktivnosti vplivajo na vrednost glukoze v krvi.

Nova sprožilna naprava MICROLET™ NEXT

Merilniku CONTOUR™ NEXT ONE je priložena tudi nova, še boljša sprožilna naprava MICROLET™ NEXT.


Obiščite spletno stran www.contournextone.si in se seznanite z vašim novim merilnikom!

* Standard ISO 15197:2013 dovoljuje odstopanje ± 0,83 mmol/L pri koncentracijah glukoze < 5,55 mmol/L ali ± 15 % pri koncentracijah glukoze ≥ 5,55 mmol/L.
** Operacijski sistem na pametnem telefonu Android 5.0 ali iOS 8.0 ali novejši.
***ISO/IEC 27001:2013 overjen podatkovni strežnik.