Nega na domu > Zanimivosti in nasveti > REPOSE® - Učinkovita rešitev pri preventivi in zdravljenju preležanin ter za ublažitev bolečin

REPOSE® - Učinkovita rešitev pri preventivi in zdravljenju preležanin ter za ublažitev bolečin

Izdelke Repose odlikuje statično polnjenje z zrakom in vrhunska kakovost 50 μ poliuretanske membrane. Izdelki Repose nudijo učinkovito pomoč v boju proti preležaninam.

Repose blazina je izdelek, ki združuje prednosti statičnega zraka in izjemno raztegljive poliuretanske membrane. Ena sama celica omogoča optimalno prerazporeditev pritiskov in minimalne možne strižne sile po celotni stični površini s telesom. Tako že najmanjši premiki na enem mestu posledično povzročijo ugodno in enakomerno prerazporejanje sil na drugih mestih. Končen rezultat kombinacije tanke elastične PU membrane in zraka je avtodinamična površina, katere učinek je dokazan v mnogih kliničnih študijah in številnih študijah primerov.

Izdelki Repose se uporabljajo kot preventiva preležanin vseh stopenj tveganja, vključujoč zelo ogrožene bolnike in pri nadzorovanem zdravljenju že nastalih preležanin. Zaradi enostavne uporabe in dostopne cene so blazine Repose odlična alternativa prezgodnji uporabi dragih dinamičnih naprav.

Skrivnost izdelkov Repose: “zrak” ujet v PU-membrani (50 μ)

Zrak: Zrak najbolje prerazporeja pritiske. Pritisk zraka je vedno usmerjen navpično na telo, ob minimalnih strižnih silah in maksimalni prerazporeditvi pritiskov.

PU-membrana: Poliuretanska (PU) membrana je izjemno raztegljiva, do 6-krat v vsako smer. Posebnost PU membrane je prepustnost in vodo-odpornost. Mehka in gladka površina nudi uporabniku oporo in udobje.

Revolucionarna oblika popolne oskrbe.
Edinstven izdelek.
Popolna, stalna in optimalna razporeditev pritiskov.
Odličen način preprečevanja in zdravljenja preležanin.
Stroškovno ugodna izbira.
Enostavno in varno rokovanje

Izdelki Repose so KLINIČNO UČINKOVITI.


Repose blazina (video v angleščini):