Izdelki > Guardian Connect

Guardian Connect

Sistem za neprekinjeno merjenje glukoze, ki krivuljo in podatke o glikemiji prikazuje v aplikaciji na pametnem telefonu.

Sistem Guardian Connect, družbe Medtronic, s pomočjo tankega senzorja noč in dan meri ravni glukoze v medceličnini tik pod kožo.

Izmerjene vrednosti pošilja preko majhnega brezžičnega oddajnika v pametni telefon, kjer v brezplačni aplikaciji Guardian Connect prikazuje krivuljo glikemije ter opozarja na visoke in nizke vrednosti glukoze.

Uporabnik lahko vpogled v krivuljo glikemije omogoči tudi drugim osebam realnem času, na zaslonu njihovega pametnega telefona.

Guardian Connect se ne povezuje z inzulinsko črpalko Medtronic in z oddajnikom inzulinske črpalke na način, da bi lahko ustavil dovajanje inzulina ob hipoglikemiji, kot to omogoča sistem MiniMed 640G, lahko pa se uporablja samostojno.

Tehnični pogoji za uporabo sistema Guardian Connect:

Za delovanje potrebujete katerokoli Apple napravo (iPhone, iPad, iPod) združljivo z Bluetooth 4.0 ali več ter s prednaloženim operacijskim sistemom iOS 9.0 ali več. Aplikacija za Android je v pripravi.


Za več informacij in predstavitev sistema nas lahko pokličete na:
01 542 51 11


 

Kaj omogoča Guardian Connect (video):

Nazaj na seznam izdelkov