za lažje življenje

Kodeks ravnanja

Družbeno okolje, v katerem deluje družba Zaloker & Zaloker d.o.o., postavlja pred nas vedno nove izzive. Neprestano se soočamo s spremembami v poslovnem okolju, ki vplivajo na vsa področja našega delovanja in zahtevajo od nas nenehno prilagajanje ob upoštevanju vse večjega obsega pravil v obliki predpisov in kodeksov, ki se jim moramo podrejati in jih upoštevati.

Z namenom, da bi zaposlenim olajšali delovanje in jim pomagali pri izogibanju pravnim tveganjem družbe in njih samih, je vodstvo družbe sprejelo Kodeks ravnanja v družbi Zaloker & Zaloker d.o.o.

Z upoštevanjem teh smernic ne prispevamo samo k boljši oskrbi bolnikov, temveč tudi k ohranjanju našega ugleda pri strankah, državni upravi, poslovnih partnerjih ter strokovni in laični javnosti ter zaščiti naše družbe in vsakega izmed nas. Skupaj lahko z upoštevanjem tega Kodeksa prispevamo k uspehu družbe Zaloker & Zaloker d.o.o. tako, da zmanjšamo tveganje svojega poslovanja, preprečimo morebitne zaplete in obravnavamo nastale pomisleke.

S spoštovanjem,

Jasna Šturm
direktorica podjetja Zaloker & Zaloker d.o.o.

  • Kodeks ravnanja v družbi Zaloker & Zaloker d.o.o

Podpora uporabnikom in oddaljena tehnična pomoč

Program zvestobe
"ZA LAŽJE ŽIVLJENJE"
Sledite nam na Facebooku
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top