za lažje življenje

Brezplačna številka
080 18 80

Spoštovani,
obveščamo vas, da je v trgovini od 13. marca 2020 do nadaljnjega spremenjen način izdajanja blaga.

Vsa naročila lahko v ponedeljek, torek in četrtek, od 8.00-15.00, v sredo, od 10.00-17.00 in v petek, od 7.00-14.00, opravite v spletni trgovini zaloker-zaloker.si, preko e-pošte trgovina@zaloker-zaloker.si, SMS na 041 663 460 ali nas pokličete na brezplačno številko 080 18 80. V primeru osebnega obiska trgovine, morate imeti na sebi zaščitno masko in si pred vstopom v trgovino razkužiti roke.
Uporabnike inzulinskih črpalk in drugih naprav Medtronic obveščamo, da za tehnična vprašanja najprej pokličete na številko dežurnega telefona.
Od 16. marca 2020 veljajo tudi dodatni poostreni ukrepi pri dostavi in izročanju pošiljk Pošte Slovenije. Kateri, si lahko preberete tukaj.

VEČ INFORMACIJ ZA PODPORO UPORABNIKOM – TUKAJ.

previous arrow
next arrow
Slider

Kuhinjska tehtnica Food Control Easy

Analizna tehtnica Food Control Easy vsebuje 950 hranilnih vrednosti živil in obenem omogoča vnos dodatnih 99 mest, kamor lahko shranite vrednosti svojih izbranih živil ali obrokov.

36,84 

Food Control Easy ve, kaj je dobro za vas. Zahvaljujoč obsežni zbirki vnesenih 950 živili vas na kratko seznani z najpomembnejšimi energijskimi in prehranskimi vrednostmi. Zajema ogljikove hidrate, beljakovine, maščobe, holesterol, vlaknine, kalcij in kalorije.

Tehtnica ima na voljo tudi 99 spominskih mest, kamor lahko shranite vrednosti svojih izbranih obrokov. S seštevanjem hranilnih vrednosti v skupni pomnilnik si lahko določite dnevne količine ali količine določenega recepta.

Z vsestransko tehtnico je preprosto ravnati, saj ima patentirane tipke za upravljanje s tehnologijo Sensor Touch in preproste številčne kode. Priročna je funkcija dodatne teže, funkcija samodejnega izklopa in merjenje tekočin v mililitrih.

Pametna tehtnica iz varnostnega stekla tehta do 5 kg z natančnostjo do 1 g.

Zdravo življenje je s tehtnico Food Control Easy lažje!

Garancija

3 leta

Proizvajalec

Soehnle

Prikaz vrednosti

Ogljikovi hidrati, beljakovine, maščobe, holesterol, vlaknine, kalcij, kalorije

Nosilnost

max. 5 kg

Morda vam bo prav tako všeč…

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top