za lažje življenje

Brezplačna številka
080 18 80

Spoštovani,
obveščamo vas, da je v trgovini od 13. marca 2020 do nadaljnjega spremenjen način izdajanja blaga.

Vsa naročila lahko v ponedeljek, torek in četrtek, od 8.00-15.00, v sredo, od 10.00-17.00 in v petek, od 7.00-14.00, opravite v spletni trgovini zaloker-zaloker.si, preko e-pošte trgovina@zaloker-zaloker.si, SMS na 041 663 460 ali nas pokličete na brezplačno številko 080 18 80. V primeru osebnega obiska trgovine, morate imeti na sebi zaščitno masko in si pred vstopom v trgovino razkužiti roke.
Uporabnike inzulinskih črpalk in drugih naprav Medtronic obveščamo, da za tehnična vprašanja najprej pokličete na številko dežurnega telefona.
Od 16. marca 2020 veljajo tudi dodatni poostreni ukrepi pri dostavi in izročanju pošiljk Pošte Slovenije. Kateri, si lahko preberete tukaj.

VEČ INFORMACIJ ZA PODPORO UPORABNIKOM – TUKAJ.

previous arrow
next arrow
Slider

Kartice izzivov

Kartice izzivov so pripomoček za lažje prepoznavanje težav pri samovodenju sladkorne bolezni in vas usmerjajo na poti uspešnega uravnavanja sladkorja v krvi.

od 12,60 32,53 

Počisti

Namen kartic izzivov je motivirati posameznika s sladkorno boleznijo za sprejemanje takšnih osebnih odločitev, ki pripomorejo k boljšemu razumevanju sladkorne bolezni, ga spodbudijo k ustreznejšim odločitvam in posledično izboljšajo izide zdravljenja.

Komplet sestavlja 11 različnih kartic, ki se navezujejo na tista področja življenja, ki lahko vplivajo na vrednosti sladkorja v krvi in predstavljajo izziv pri vodenju sladkorne bolezni. Mnoge izzive lahko posameznik s sladkorno boleznijo prepozna sam.

Priporočamo, da kartice izzivov uporabljate s pomočjo medicinske sestre v ambulanti. Slednja vam bo pomagala pri prepoznavanju težav, ki jo bo skozi voden pogovor pomagala natančneje opredeliti. Skupaj boste poiskali najboljšo možno rešitev in pristop, ki ustrezata vašemu načinu življenja in je za vas izziv tudi uresničljiv. Časovno obdobje izvajanja izziva je osebno prilagojeno in se določi na podlagi strokovnega pogovora in tehtnega premisleka.

Po dobrem posvetu in pogovoru z medicinsko sestro sledi izbira ustrezne kartice ter zapis osebno prilagojene rešitve težave/izziva na izbrano kartico. Ob vsakem obisku v ambulanti boste tako s strokovno pomočjo sledili svojemu napredku in uresničevanju svojega osebnega izziva.

Za lažje prepoznavanje nihanj sladkorja v krvi in spremljanje uspešnosti uvajanja spremembe priporočamo redno izvajanje samokontrole z merilnikom glukoze v krvi.

Kartice izzivov so posebna ponudba, zato se popusti in ugodnosti ob nakupu ne seštevajo. Popust se ne upošteva tudi pri programu zvestobe ‘Za lažje življenje’.

Paket

Kartice izzivov, Kartice izzivov z merilnikom CONTOUR NEXT ONE, Kartice izzivov z merilnikom CONTOUR NEXT ONE in testnimi lističi CONTOUR NEXT

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top