za lažje življenje

Kuhnarija
Cwash

Do osvežitve zob in ust v le 30 sekundah

MiniMed 780G

Sistem MiniMed™ 780G

Novo pakiranje merilnikov glukoze CONTOUR®
ZaLŽ
previous arrow
next arrow

CONTOUR NEXT testni lističi z izzivom

Testni lističi za uporabo z merilnikom glukoze v krvi generacije CONTOUR®NEXT z izbranim izzivom do uspešnega uravnavanja glukoze v krvi.

24,09 

TESTNI LISTIČI Contour® NEXT

Testni lističi se uporabljajo z merilniki glukoze v krvi CONTOUR®NEXT, CONTOUR®NEXT ONE, Contour® NEXT USB in Contour XT.

Rok uporabe testnih lističev je, tudi po prvem odprtju vsebnika, do konca roka uporabnosti, natisnjenega na vsebniku.

V primeru, da ste pri meritvi na testni listič Contour®NEXT nanesli premajhen vzorec krvi, lahko v času 60 sekund na isti testni listič ponovno nanesete kapljico krvi in ponovite meritev (Second-Chance® Sampling). Ponovni nanos je možen le z merilnikom CONTOUR®NEXT in CONTOUR®NEXT ONE.

KARTICE IZZIVOV

Kartice izzivov so pripomoček za lažje prepoznavanje težav pri samovodenju sladkorne bolezni in vas usmerjajo na poti uspešnega uravnavanja glukoze v krvi.

Priporočamo, da kartice izzivov uporabljate s pomočjo medicinske sestre v ambulanti. Slednja vam bo pomagala pri prepoznavanju težav, ki jo bo skozi voden pogovor pomagala natančneje opredeliti. Skupaj boste poiskali najboljšo možno rešitev in pristop, ki ustrezata vašemu načinu življenja in je za vas izziv tudi uresničljiv. Časovno obdobje izvajanja izziva je osebno prilagojeno in se določi na podlagi strokovnega pogovora in tehtnega premisleka.

Več o Karticah izzivov

Merilnik CONTOUR®NEXT

Merilnik glukoze CONTOUR®NEXT odlikuje ga uporabniku prijazna oblika in izjemno enostavna izvedba meritve. Na zaslonu ima odštevalnik časa za dodaten nanos krvi na isti testni listič.

Več o merilniku glukoze CONTOUR®NEXT

Merilnik CONTOUR®NEXT ONE

Merilnik glukoze v krvi CONTOUR®NEXT ONE je izredno točen in natančen. Izmerjene vrednosti sladkorja v krvi označi z barvno lučko smartLIGHT®.

Več o  merilniku glukoze CONTOUR®NEXT ONE

Pakiranje

50 lističev

Blagovna znamka

Izziv

Adijo, avtobus!, Hodim na redne preglede k zdravniku, Izberem raje polnozrnate izdelke, Pijem nesladkane pijače, Pokušam nove okuse, Pravilno ravnam glede na barvo lučk, Premagam vsako stopnico, Privoščim si dobro mero spanja, Spremljam nizke vrednosti ponoči, Vsak dan pojem zdravo malico, Vzamem si nekaj minut za sprostitev


Priporočamo tudi

Scroll to Top